Keresés blocks.gif

 GYIK
 Reptilia fórum
 Szabalyzat

blocks.gif

Szia, Anonymous
Felhasználónév:

Jelszó:


[Regisztráció]
[Elfelejtetted a jelszavad?]
Jelenleg 6 vendég és 0 regisztrált tag online.

blocks.gif

Arachnida - Fórum szabályzata


A szabályzatot mindenkinek be kell tartania, nem ismerése nem mentesít alóla.


Az Arachnida.hu egy baráti közösség mely a Pókszabásúak (Arachnida) iránt érdeklődőket fogja össze.


1. Az hozzászólások mindenki számára szabadon olvashatóak, de a témákhoz csak a regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

2. Ezen a fórumon, nem degradáljuk kezdőket, csak azért, mert több állatunk, vagy több hozzászólásunk van, mint nekik. Meggyőzödésünk, hogy sok kezdő lelkesebb, mint némely magát tapasztaltnak tartó terrarista, ezáltal előfordul, hogy jobban tartja az állatát.

3. Ha valaki olyan kérdést tesz fel, ami szerintünk evidens, akkor az illetőt nem leoltjuk, hanem válaszolunk a kérdésére, ha arra a válasz a fórumban eddig nem hangzott el. Ellenkező esetben segítséget nyújtunk a válasz megkeresésében!

4. Új témát nyitása előtt, győződjetek meg róla, hogy nem létezik-e már ilyen! Használjátok a keresőt vagy kérjétek a moderátorok segítségét.

5. Cenzúra nincs! Próbáljatok úgy fogalmazni, hogy kellemes legyen olvasni.

6. Az újonnan regisztrált tagoknak a bemutatkozás kötelező (Fórum/Vendégkönyv/Bemutatkozás topic-ban) becsületes névvel. Ellenkező esetben felszólítjuk, majd idővel deaktiválhatjuk a felhasználót!

7. Személyes üzeneteket nyilvánosan megjeleníteni szigorúan tilos!

8. Tilos a nyilvános megalázás! Ha problémátok van egymással, intézzétek el privátban vagy kérjétek a moderátorok segítségét!

9. Tilos csoportosulást reklámozni! Kivételt képeznek az ismeretterjesztő klubok, csapatok, csoportok!

10. Tilos trágár, obszcén tartalmú, közízlést, faji, politikai, vallási, nemi hovatartozást sértő felhasználónév választása és szöveg közzététele!

11. Tilos a FLOOD és bármilyen szöveg spammelése!

12. Tiltott az oldalon zajló kereskedelem! Kérjük erre a célra használd a terraplaza.hu hirdetési portált!

13. A felhasználó hozzájárul és tudomásul veszi, hogy az Arachnida lapcsalád oldalain (Arachnida.hu, Reptilia.hu, Terraplaza.hu) megjelenő írásainak, valamint fórumbeli hozzászólásainak szerzői jogaival kapcsolatosan, a személyhez fűződő jogainak megtartásával, lemond a vagyoni jogairól és az Arachnida.hu-nak engedélyezi a felhasználás jogát. Írásaira és hozzászólásaira vonatkozóan, sem anyagi, sem más jellegű követeléssel az Arachnida.hu felé nem él, nem élhet.

14. A fórumban található információk hitelességéért, megbízhatóságáért, felhasználásukból eredő esetleges következményekért, kárért az arachnida.hu nem vállal, nem vállalhat semmilyen felelősséget.

15. Az Arachnida.hu oldalcsaládba történő regisztrációval, illetve a regisztrált nick használatával a felhasználó elfogadja a Szabályzatot és vállalja, hogy maradéktalanul betartja azokat.Ha ezen szabályokat, valaki sérti, a moderátorok kérdés nélkül törölhetik az adott hozzászólást, illetve ha a felhasználó írási jogosultsága az említett okokból megszűnik (felfüggesztés/deaktiválás), nem vagyunk kötelesek a bevitt adatain/információin változtatni.
Köszönettel: Az Arachnida csapata

arachnida.hu