Madárpók és Skorpió a Terráriumban

Get Adobe Flash player

blocks.gif

Egyéni keresés

· Chat
· Fórum: Arachnida
· Fórum: Reptilia
· GYIK
· Kereskedelem
· Naplók
· Szabályzat

blocks.gif

Szia, Anonymous
Felhasználónév:

Jelszó:

[Regisztráció]
[Elfelejtetted a jelszavad?]
Jelenleg 44 vendég és 38 regisztrált tag online.

Utolsó regisztrált tagunk:

Hakeem

blocks.gif

Legutóbbi apróhirdetések:

blocks.gif

Valid CSS!

Google PageRank

Arachnida: Fórum

Arachnida fórum :: Téma megtekintése - Pamphobeteus sp. "platyomma"

Pamphobeteus sp. "platyomma"
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Fajok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Pety
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 25. Pént., 19:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Pszicho7 írta:
Hello Pety!
Gratula a platy-hoz Kacsint? Hidd el, nem fogod megbánni, hogy egy ilyen gyönyörűséget nevelhetsz Nagyon boldog Az enyém 7 vedléses, eszik mint állat, igaz hogy minden kis mozgásra aktívan bombázza a szőrét. Már nem naon van rajta szőr, pedig nem is piszkálom Zavart e vedléssel hatalmasat képesek nőni, de erre majd te is rájösz Kacsint?

Hello, köszi a gratulációt, már van egy 8 vedléses hímem ami 3 vedléses kora óta nevelek , így tudom mivel jár ez Nagyon boldog , már nem nagyon győzöm etetni volt hogy vedlés után vártam 1 hetet és utána 1 nap alatt benyomott 10 nagy tücsit.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
kukuxumusu
Látogató

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 25. Pént., 18:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Üdv:Dávid
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger Állomány
Pszicho7
Gyakori látogató

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 25. Pént., 18:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello Pety!
Gratula a platy-hoz Kacsint? Hidd el, nem fogod megbánni, hogy egy ilyen gyönyörűséget nevelhetsz Nagyon boldog Az enyém 7 vedléses, eszik mint állat, igaz hogy minden kis mozgásra aktívan bombázza a szőrét. Már nem naon van rajta szőr, pedig nem is piszkálom Zavart e vedléssel hatalmasat képesek nőni, de erre majd te is rájösz Kacsint?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger Állomány
Pety
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 22. Kedd., 18:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello, ma megérkezett hozzám az 1 vedléses kis platym, hála Zsolteszának. Elég nagy, ahogy tereltem át a dobozába egyből rákapott az ecsetre, meg is lepődtem, na jól van, mondom biztos éhes, be is adtam neki egy akkora tücsit mint ő, először odaszaladt hozzá de az elfutott, majd egy kis szemezés után a tücsök megmozdult erre a tőle kb. 3 centire lévő platy ráugrott mint a hülye hátára fordult és birkóztak egyet, azóta is eszi Nagyon boldog . Most olyan 2-2.5 cm.

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
synergy
Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 06. Vas., 22:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Egyébként én úgy vettem észre h a legtöbb talajlakó nem/faj tagjai nagyon szeretik a szintkülönbségeket! PL, mint ezen a képen! Tehat h a talajtól x centire van 1 nagyobb fa...azon szeretnek héderelni! Vmelyest erre figyelve rendezem be a terkóimat!
Így sztem még 1 kisebb terkónal is növelhető a mozgastér.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger Állomány
synergy
Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 06. Vas., 22:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Pit írta:
Az új helyén egy időre falakóvá vált

http://www.arachnida.hu/modules/coppermine/albums/userpics/10003/normal_P%20sp.platyomma.jpg

Ejj nagyon derék a pókod!!
De jól néz ki az a fas-mohas decor is!Nagyon boldog
Egész terkós kép nincs?
Vissza az elejére
Pit
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 06. Vas., 21:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az új helyén egy időre falakóvá vált

Pety
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Aug. 15. Szomb., 17:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello, kb hány vedléses és centisen adul egy hím platyomma?
Vissza az elejére
Renji
Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Aug. 01. Szomb., 10:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Ő lenne az én ~23cmis csajszikám!
http://kep.ivpicture.hu/155930.jpg
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Állomány
Mad79
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Júl. 02. Csüt., 10:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gyönyörű jószág!!
Én is akarok ilyet Pray,remélem lesz a bőrzén eladó csöpség.
Vissza az elejére
feki
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Júl. 01. Szer., 22:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hy.

Új ruciban:

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Állomány
Tommy87
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 30. Kedd., 21:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Pety írta:
Tommy87 írta:
Hali!

Háhá, levedlett a platym Nevet? Nevet? Kicsit megerősödött vagy legalább odébbment elveszem a bőrét, és szexálom véglegesen, színe alapján nem hím ?rd?g , aztá csinálok képet is. (örül a fejem Nagyon boldog ez asszem egy vedlési hullám első korty vize volt)

Üdv

Hello, grat, hanyadik volt?

7. Eléggé bizakodó voltam mert semmi lila, nem látszott, ahogy néztem most is teljesen fekete, de a bőr nem hazudik Vicces
Vissza az elejére
Pety
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 30. Kedd., 21:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tommy87 írta:
Hali!

Háhá, levedlett a platym Nevet? Nevet? Kicsit megerősödött vagy legalább odébbment elveszem a bőrét, és szexálom véglegesen, színe alapján nem hím ?rd?g , aztá csinálok képet is. (örül a fejem Nagyon boldog ez asszem egy vedlési hullám első korty vize volt)

Üdv

Hello, grat, hanyadik volt?
Vissza az elejére
Tommy87
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 30. Kedd., 21:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tommy87 írta:
színe alapján nem hím ?rd?g

De a bőrében csakazése volt semmi jó jel. Levedlett bőr 120 mm.
Vissza az elejére
Tommy87
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 30. Kedd., 19:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali!

Üdv
Vissza az elejére
Pety
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 25. Csüt., 19:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tegnap hajnali 3-kor elkezdett vedleni a platymm, így íme az immár 8 vedlés hím platy:

Kicsit morcos volt:

3 vedléses kora óta nevelem , egy kis "fejlődéstörténet":

Vissza az elejére
Tommy87
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 15. Hétf., 16:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hwesta írta:
Köszi a nevében is! Kacsint? Béke szigete! Nagyon boldog Nagyon nyugis, semmi támadót nem tett még, még rúgni se nagyon szokott. Csipeszt sem bántotta inkább odébb megy. Míg pakoltam a terkójában kitereltem az asztalomra magam elé és ott ülve megvárta, h mehessen vissza. Felvettem a kezembe, majd betettem a terkóba, ahol lebandukolt és vissza a bujkálójába! Kezes pók nagyon! Mosoly

Hali!

Az enyém sztem 1 vedléssel kisebb, de azt se venném kézre...ahogy mozgást érzékel látom, hogy kicsit megnyitja a csáprágó alapízeit, aztán nyújtott első lábakkal a mozgás irányába fordul. De ezt kajak lassú mozgással, viszont ha eléri a lába pl a csipeszt, akkor villámgyorsan odacsap... Nagyon boldog
Vissza az elejére
csepelball
Öreg Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 10. Szer., 10:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello

majd ahogy nő, úgy nő a kedve az "együnk meg mindent"-hez. Nem arról van szó, hogy nem lehet kivenni, hanem, hogy mire és miképp csap oda Mosoly

ui: még mindig szép pók.

D
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hwesta
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 09. Kedd., 22:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszi a nevében is! Kacsint? Béke szigete! Nagyon boldog Nagyon nyugis, semmi támadót nem tett még, még rúgni se nagyon szokott. Csipeszt sem bántotta inkább odébb megy. Míg pakoltam a terkójában kitereltem az asztalomra magam elé és ott ülve megvárta, h mehessen vissza. Felvettem a kezembe, majd betettem a terkóba, ahol lebandukolt és vissza a bujkálójába! Kezes pók nagyon! Mosoly
Vissza az elejére
Pety
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 09. Kedd., 20:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hwesta írta:
Sziasztok!

Kolbászoltunk kicsit!

Szemtől szemben! Mosoly

A föld csalóka, mielőtt szembetünne valakinek és mért ne történne meg! Nagyon boldog Az itató ki van véve, na meg én a növényeket locsolom, nem az egész talajt!

Enyémhez még csipesszel se szeretek benyúlni mer kiakarja venni a kezemből Nagyon boldog
Vissza az elejére
Kratosz
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 09. Kedd., 20:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hwesta írta:
Sziasztok!

Kolbászoltunk kicsit!

Szemtől szemben! Mosoly

A föld csalóka, mielőtt szembetünne valakinek és mért ne történne meg! Nagyon boldog Az itató ki van véve, na meg én a növényeket locsolom, nem az egész talajt!

nagyon szép lett a pókod! Nagyon boldog

ilyen szelíd viselkedésúű a kicsike?

"Szánalmas ország ez, egy balkáni söpredék,
Elbaszott nemzet ez, egy európai maradék."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger Állomány
Hwesta
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 09. Kedd., 11:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Kolbászoltunk kicsit!

Szemtől szemben! Mosoly

Vissza az elejére
yoey
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 07. Vas., 09:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem tudom mikor lesz fényképezőgép a közelembe... mostanában sajnos csak 2-3 havonta jutok hozzá egyhez Szomor?
De megpróbálok szerezni minél hamarabb. Bár azért látszódik itt is hogy lila a platyoma... bár nem tudom... pontosan mire is vagy kíváncsi a szinekkel kapcsolatban?
(Én ezelnél a dögöknél már nem lepődök meg semmin) Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger Állomány
Koka
Öreg Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 07. Vas., 09:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Yoey,

Na hát igazad van,pont a színek vannak elmosódva, sajnos ezzel nem tok mit kezdeni, mondhatni igazad van;)
Mi elött bármit is mondanék,várok egy jobb képet
yoey
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 06. Szomb., 20:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sajna telefon volt csak a közelben. Nem szeretek ilyen képeket felrakni mert rögtön az jön hogy ebből a képből semmi nem látszódik rendesen.
Ugyan ez a jószág a vedlés előtt: 3 hozzászólással lentebb!
(most kb 15 cm a terpesze)

Remélem használható valamennyire!
Vissza az elejére
Pety
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 04. Csüt., 15:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

8. vedlés előtt álló pamphom:
Vissza az elejére
feki
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Máj. 30. Szomb., 16:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hy.

8.vedléses nőstim:

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Állomány
yoey
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Máj. 03. Vas., 11:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vadbefogott semi/sub nősti! Gyönyörű jószág és kezesbárány..... (most még) Mosoly

Vissza az elejére
banaf
Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Máj. 02. Szomb., 11:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát gyerekek,ezt nem hiszem el." vedléses platynak (kb 3 cm) bedobtam egy frissen vedlett petyes csotit ami kb 4 cm.A platy elkapta és most lovagol a hátán,ekkora étvágyat egy póknál még soha nem láttam.
A geniculata étvágya nagy de negyede olyan sincs neki mint a platynak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hwesta
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Máj. 01. Pént., 12:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ebédidő! Nagyon boldog

Vissza az elejére
Scream
Scream

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 21. Kedd., 21:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

csepelball írta:
Ma nézelődtem az állataim közt és mit láttam.

http://g.imagehost.org/t/0647/483_pp_humor.jpg

A minap egy barátommal beszélgettem a hűtőben lakó szalonna evő aviról.. az után ez már meg se lepett.. Biztos jó a kedve a platyoomamnak azért mosolyog... és látszik, hogy vedlés után mennyire változott a színe...

Jelentem az én figurám. Mosoly
Chromimnál volt dekoráció csak elrejtette a hálójával. Nagyon boldog
Vissza az elejére
fferi
Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 21. Kedd., 06:38    Hozzászólás témája: Re: kokon Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gabesz írta:
pokzoli írta:
Szia Gabesz.
Az áruk ugy fog kinézni ,hogy 1db 2500,5db-tol 2200/db.
Ha bevedlettek lehet vinni öket.
Udv zoli.

Hali!

Írhatnál egy ilyen összefoglalót a párzásról, kokonrakásról, képekkel illusztrálva. Szerintem ha jól sikerül Pit biztos felrakná a cikkek közé.
Persze nem kell minden apró fogást belevenni, csak nagy vonalakban. Nagyon boldog

Amúgy ez az FFeri hímjétől van? Kokonfélben vagytok?
Engem is érdekelt volna az a hím, de aztán máshonnan lett Nevet?

Sziasztok!

Felhívtam Zolit 2 napja,és ő azt állítja hogy nem az én hímemtől van a szaporulat,hiába párzott a hímem 2 nőstényével is.Az egyik levedlett,amit a saját hímjével gyorsan újrapároztatott,és azt mondja attól van a szaporulat!
Így nekem ehhez a szaporulathoz semmi közöm sincs állítása szerint!
Koka
Öreg Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 19. Vas., 19:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gabesz
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 19. Vas., 18:30    Hozzászólás témája: Re: kokon Hozzászólás, az előzmény idézésével

pokzoli írta:
Szia Gabesz.
Udv zoli.

Hali!

Írhatnál egy ilyen összefoglalót a párzásról, kokonrakásról, képekkel illusztrálva. Szerintem ha jól sikerül Pit biztos felrakná a cikkek közé.
Persze nem kell minden apró fogást belevenni, csak nagy vonalakban. Nagyon boldog

Amúgy ez az FFeri hímjétől van? Kokonfélben vagytok?
Engem is érdekelt volna az a hím, de aztán máshonnan lett Nevet?
pokzoli
Látogató

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 18. Szomb., 17:03    Hozzászólás témája: kokon Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia Gabesz.
Udv zoli.
Vissza az elejére
Gabesz
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 18. Szomb., 16:09    Hozzászólás témája: Re: kokon Hozzászólás, az előzmény idézésével

pokzoli írta:
Sziasztok.
Ma kibontotam a platyomma kokonomat és szép kis pokok voltak benne.
Ha valakit érdekel irjon.
http://kepfeltoltes.hu/090418/platyomma_l_rv_k_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Udv zoli

Gratula hozzá!
Milyen árban lesznek?

pokzoli
Látogató

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 18. Szomb., 15:30    Hozzászólás témája: kokon Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok.
Ma kibontotam a platyomma kokonomat és szép kis pokok voltak benne.
Ha valakit érdekel irjon.
http://kepfeltoltes.hu/090418/platyomma_l_rv_k_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Udv zoli
Vissza az elejére
Hwesta
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 18. Szomb., 13:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Le a kalappal Dudu! Nagyon boldogNagyon boldog
Vissza az elejére
salatfinger
Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 18. Szomb., 12:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

csepelball írta:

A minap egy barátommal beszélgettem a hűtőben lakó szalonna evő aviról.. az után ez már meg se lepett.. Biztos jó a kedve a platyoomamnak azért mosolyog... és látszik, hogy vedlés után mennyire változott a színe...

Szerintem is him Nagyon boldog Nagyon boldog szép kis talajlakó faj Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog
ugylátszik ásás közbe sok föld maradt meg rajta Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog
am nagyon jó képNagyon boldogNagyon boldog grat dudu:D
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Pety
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 18. Szomb., 10:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

csepelball írta:

Ez kész Nagyon boldog. Szerintem hím Kacsint?
Vissza az elejére
csepelball
Öreg Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 18. Szomb., 10:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

csepelball
Öreg Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 16. Csüt., 20:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

köszi Hwesta

pokzoli
Látogató

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 12. Vas., 10:30    Hozzászólás témája: kokon Hozzászólás, az előzmény idézésével

A sok hasznos tanácsért köszönet Raptornak.
Vissza az elejére
pokzoli
Látogató

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 12. Vas., 10:26    Hozzászólás témája: kokon Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gondoltam dobok fel képet a platyomma kokonrol ma bontotttam és nagyon szépen fejlödnek a peték nagyrészuk már lárva 2 van.
Pár kép:
http://kepfeltoltes.hu/view/090405/Platy_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090405/Platy_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090412/Platy_L2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Udv zoli.
Vissza az elejére
Pety
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 11. Szomb., 08:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ő meg a megszáradt 7 vedléses platty: http://www.arachnida.hu/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&meta=lastalb&cat=10499&pos=0
http://www.arachnida.hu/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&meta=lastup&cat=10499&pos=0
Vissza az elejére
Hwesta
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 11. Szomb., 05:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia!

Köszi! Még nem tudom pontosan, h mekkora és a nemét sem tudom. Viszont rettenetesen makacs! Nagyon boldog ez a tuti! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Tommy87
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 10. Pént., 22:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hwesta írta:
Sziasztok!

6v állatka! Mosoly

Kép

Szia!

Szép a dög Vicces a kép is faja, mekkora most? Tudod már a nemét?
Vissza az elejére
Hwesta
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 10. Pént., 13:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

6v állatka! Mosoly

Vissza az elejére
T-boy
Öreg Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 05. Vas., 09:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Idézet:
Bocs a minőségért , de nincs nálam a gép ezért telóval csináltam, a vedléséből mégis sikerült kihoznom valamit, nem találtam nála spermatartót, szerintem hím, de majd elválik.

Tegyél fel képet a vedlésről a megfelelő topikba és talán sikerál megnézni. A kép elég csalóka, láttam már ennél színesebb hímet is ebben a korban.

Üdv:T
Vissza az elejére
Pety
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2009 Ápr. 05. Vas., 08:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ma reggelre levedlette a 7.-et a platymm, ilyen a színe , még nem száradt meg a fotón a vakutól barnás , de egyébként élőbe fekete , de a többi szín egyezik, a vedlését szétszedte, így nem tudom sexálni.

Most már megszáradva így néz ki: http://www.arachnida.hu/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&meta=lastalb&cat=10499&pos=0

Bocs a minőségért , de nincs nálam a gép ezért telóval csináltam, a vedléséből mégis sikerült kihoznom valamit, nem találtam nála spermatartót, szerintem hím, de majd elválik.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Fajok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
4 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Forums ©

Főoldal - Fórum - Cikkek - Fajok - Galéria