| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Bizsu Tag

Csatlakozott: Oct 24, 2009 Hozzászólások: 152 Tartózkodási hely: Komárom-Esztergom megye
|
Elküldve: 2010 Aug. 13. Pént., 10:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Tartsuk életbe a topikot. A minap sikerült beszereznem ebből a fajból is 3db-ot. Ő volt a legnyugodtabb. 1 vagy 2 vedléses csöppség:
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
davidoka Tag

Csatlakozott: Apr 24, 2009 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Túrkeve
|
Elküldve: 2010 Júl. 30. Pént., 20:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Nemrég vedlett a hím huahinim, most 11-12 cm, esetleg már sub?
Vedlés előtt 9-10 cm volt.
Vedlés előtt és után:
Ez a színváltozás betudható annak, hogy lassan az aduláshoz közeledik? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DAVy-G Látogató

Csatlakozott: May 21, 2010 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Tornyos(zenta,szabadka,vajdasag)
|
Elküldve: 2010 Júl. 09. Pént., 08:19 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ha mar igy szepen osszejottunk>D hat en is beszereztem 1et (koszonet erte LEON 88 nak,es Vartus nak>D). Gondoltam mikor laci irta h. iszonyat gyors versitol gyorsabb ugyse lesz,felnyitottam a dobozt h. a tozeget megigazitsam neki mert a szallitaskor gombocca fromalodott a sok halotol...Na felnyitottam es lam lam kiugrott,semmi baja nem lett de alig birtam megfogni 4kez-labra erezkedtem erte hirtelen el ne szokjon(ha nem egy 4 negyzetmeteres csempere esettvolna ki el is szokott volna siman),szal koszi de nem nyitogatom>D(bocs h. ide irom,de leon te ennek a versinek mikor adtal enni mert 6 legyet tegnap begyurt olyan par ora alatt...3volt 1Xrre a szajaban annyira ehes volt)-de jol vannak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vartusmeister Tag

Csatlakozott: Feb 12, 2010 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Szeged-Zenta
|
Elküldve: 2010 Júl. 08. Csüt., 17:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi a tanácsokat!
Megérkezett a kicsike. Ami tényleg nagyon feltűnt már a legelején az az volt, hogy még a dobozban amiben kaptam abban is iszonyat gyorsan szaladozott ahogy megmozditottam.
Azután elkészitettem a nem sokkal nagyobb ideiglenes terkóját és sikerrel át is terelgettem, de végig nagyon óvatosan, mert szemmel szinte alig követhető a mozgása.
Egy óra múlva nagyban tisztálkodott, még egy óra múlva mintha pár szál hálót szőtt volna, de nem tulajdonitottam neki nagyobb jelentőséget. Elmentem itthonról és mirre visszajöttem már állt a vár. Hihetetlen, hogy már mekkora házat csinált magának. Óvatosan fenyitottam és figyeltem ahogy dolgozik. Az apró kókuszrost darabkákat egyenként ragaszgatta fel a hálójára, ásott, szőtt...
azt hiszem bele is szerettem...
köszönöm Leon és Dávid! _________________ "Absolutely" (Charles F. Harper) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nagy-pe Látogató

Csatlakozott: May 16, 2010 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Győr-Moson-Sopron megye
|
Elküldve: 2010 Júl. 06. Kedd., 22:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Én nevelek 3 darab 7 vedléses huahinit.Kb. 1 hete vedlett mind a három állatka.Nálam most a vedlés után jelentkeztek az agresszivitás jelei.Amint benyúlok hozzájuk csipesszel rögtön felveszik a fenyegető pózt és rámarnak a csipeszre.A gyorsaságáról annyit,hogy nagyon gyors állatok.Viszont sok örömet tudnak szerezni a gazdinak,mert szinte állandóan szem előtt vannak és folyamatosan szőnek(legalábbis az enyémek).
üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vartusmeister Tag

|
Elküldve: 2010 Júl. 06. Kedd., 18:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| No én sem az egy vedlésesre gondoltam, hanem a későbbiekre nézve... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
leon88 Stabil Tag

Csatlakozott: Nov 10, 2006 Hozzászólások: 376 Tartózkodási hely: győr-moson-sopron megye FARÁD
|
Elküldve: 2010 Júl. 06. Kedd., 17:37 Hozzászólás témája: |
|
|
1 vedlésesen még nincs agresszívitás Csak a gyorsasága miatt kell figyelned, hogy ne szökjön el, és ne essen le sehonnan! _________________ LANDSER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vartusmeister Tag

|
Elküldve: 2010 Júl. 06. Kedd., 16:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Holnap talán kapok egy szép példányt eme fajból.
Egy kérdésem lenne. Az agresszivitás miatt nem nehézkes a költöztetése?gondolom nem a legkönnyebb ezt a problémát megoldani... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hawk Fanatikus Tag

Csatlakozott: Jun 10, 2009 Hozzászólások: 852 Tartózkodási hely: Nógrád-megye
|
Elküldve: 2010 Máj. 31. Hétf., 06:44 Hozzászólás témája: Re: hello |
|
|
| fr3ntzen12 írta: |
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy az alábbi fajból tart-e valaki, mi a véleménye róla ....? Chilobrachys fimbriatus
Illetve érdekelne, hogy mennyiért lehetne ilyen pókot szerezni és mekkora tortúra a beszerzése ?
Bocs, hogy ide irtam , de nem akartam uj témát nyitni. Válaszotokat köszi. |
Szia!
mihez kellett volna uj témát nyitni? a fimbriatus-nak itt a topicja:
http://arachnida.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=419
de ha ott nem találsz valamit,a nemek topic is megfelel az is van:
http://arachnida.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=339
ha Terraplaza-n rákeresel:
http://www.terraplaza.hu/
találsz minimum 2 még biztosan érvényes ajánlatot,egy 10cm-es nöstény illetve 1v-s állat formájában is
majd egy modi helyezze át legyen szives ezt a 2 hsz-t  _________________ Auribus frequentius, quam lingua utere |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fr3ntzen12 Tag

Csatlakozott: Jan 24, 2010 Hozzászólások: 174 Tartózkodási hely: Pest megye
|
Elküldve: 2010 Máj. 31. Hétf., 06:34 Hozzászólás témája: hello |
|
|
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy az alábbi fajból tart-e valaki, mi a véleménye róla ....? Chilobrachys fimbriatus
Illetve érdekelne, hogy mennyiért lehetne ilyen pókot szerezni és mekkora tortúra a beszerzése ?
Bocs, hogy ide irtam , de nem akartam uj témát nyitni. Válaszotokat köszi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabesz Adminisztrátor

Csatlakozott: Nov 27, 2006 Hozzászólások: 1228 Tartózkodási hely: Szolnok
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Koka Öreg Tag

|
Elküldve: 2010 Ápr. 30. Pént., 12:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Örülök, hogy nem tévedtem
Sok örömet a vadhoz! _________________ Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bencehun Tag

Csatlakozott: Feb 08, 2007 Hozzászólások: 162 Tartózkodási hely: Fejér megye
|
Elküldve: 2010 Ápr. 30. Pént., 08:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Frissen vedlés után:
Koka: "vedlésből is" nőstény! Örök hálám! _________________ Üdv: bence
Az ideális nő szex után pizzává változik!
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Koka Öreg Tag

|
Elküldve: 2010 Ápr. 19. Hétf., 13:58 Hozzászólás témája: |
|
|
 _________________ Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabesz Adminisztrátor

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Antistatik Stabil Tag

Csatlakozott: Aug 17, 2007 Hozzászólások: 258 Tartózkodási hely: Budapest,Csepel
|
Elküldve: 2010 Ápr. 01. Csüt., 13:48 Hozzászólás témája: |
|
|
 _________________ „- Csak sok receptet írj, mert a patika is az enyém!
Mindegy, hogy mit, a beteg úgyis csak cukrosvizet kap.
- És ha meghal?
- Nem tesz semmit. A temető is az enyém. Mindenkinek díszsírhelyet adok.
- Ó, kezdem érteni! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ontar Tag

|
Elküldve: 2010 Jan. 31. Vas., 12:43 Hozzászólás témája: |
|
|
nagyon jó ez az állat, a Gabesztól kaptam egyet
4 centi körül lehet
midig szem előtt van, vagy szövöget vagy valami mást de mindig csinál, és már most bontogatja a műanyag dobozának a tetejét
nagyon vidám, abszolult kedvenc. _________________ "Nincs gonoszabb ember annál, aki előtte jó volt, ám most egy másik gonosz őt is gonosszá tette." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabesz Adminisztrátor

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KoKoN Fanatikus Tag

Csatlakozott: Mar 30, 2008 Hozzászólások: 573 Tartózkodási hely: Kisvárda - Debrecen
|
Elküldve: 2010 Jan. 09. Szomb., 22:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Affene! Mindenesetre érdemes húzás volt tőle! Most már csak arra vagyok kíváncsi mikor fog levedleni!  _________________ Ide születtem, ahol a gumibot tartja a hatalmat, de csak ócska gumipók,
Ide születtem, ahol a könnygáz és magyar hús együtt kilója ötszáz,
Ide születtem, hol ezer év után, újra béke lesz, érzem az illatát! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabesz Adminisztrátor

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KoKoN Fanatikus Tag

Csatlakozott: Mar 30, 2008 Hozzászólások: 573 Tartózkodási hely: Kisvárda - Debrecen
|
Elküldve: 2010 Jan. 08. Pént., 21:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Szép estét Gabesz!
Igen ez jogos! Elismerem nem gondoltam bele, hogy kibírnak-e 1 évet a hímivarsejtek! Mindenesetre ez biztos nem mindennapi dolog! Érdemes lesz dokumentálni egy cikkel és pontos adatokkal! Figyelemfelkeltő!
Bár a hímivarsejtek életére visszatérve ezért furcsa, hogy miért töltik magukat mindig újra a nem párzott hímek! Gondolom ez is ezért van, mert hogy a lehető legtökéletesebb géneket örökítsék és friss legyen a sperma. De amint Psalmopoeusoknál is lehetséges 2 kokon pár hónap eltéréssel így azt merem feltételezni, hogy igen is életképesek sokáig a sejtek. A nőstényben raktározódnak, hónapokig aztán zutty, valami miatt újból megtörténik a megtermékenyítés. Ebben a témában számomra azt is felveti, hogy ezek szerint a nőstényeknek nem csak egyetlen peteérésük lehetséges 2 vedlés között, hanem példának okáért 2 peteérés történik. Furcsa téma, sok kérdés, ok-okazatok összefüggése ütötte fel benne a fejét!
Véleményem szerint egy külön topicot is megérne! Egy cikket mindenképpen!
Üdv: KoKoN _________________ Ide születtem, ahol a gumibot tartja a hatalmat, de csak ócska gumipók,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabesz Adminisztrátor

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KoKoN Fanatikus Tag

|
Elküldve: 2010 Jan. 08. Pént., 18:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Érdekes dolog meg kell hagyni! Nagyon kíváncsi leszek, de nekem a tippem az, hogy ez nem álkokon Gabesz! Egyik ismerősömnek a Psalmopoeus pulcher nősténye rakott 2 kokont egy pároztatásból, az első kokon után pár hónappal! Szokatlannak szokatlan az eset, de úgy látszik van rá esély akármelyik állatnál! Ami engem nagyon foglalkoztat az ezeknek az eseteknek a "hogyan?"-ja. Mindenképpen tájékoztass minket a fejleményekről!
Üdv, KKN _________________ Ide születtem, ahol a gumibot tartja a hatalmat, de csak ócska gumipók,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabesz Adminisztrátor

|
Elküldve: 2010 Jan. 08. Pént., 17:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Egy kis sztorit szeretnék megosztani veletek.
Az nőstény huahinim ugye tavaly év elején volt kokonos, sokatokhoz kerültek a kicsikből. Nos az anya azóta sem vedlett le, ami azért meghökkentő, mert 2008 nyarán került hozzám és azóta nem is vedlett nálam. Ez az egyik érdekessége mondandómnak. A másik pedig az, hogy kb 2 hónapja aktivizálta magát az állat, elkezdett eszegetni és a mai napon újra kokont rakott. Hogy mi lesz belől nem tudom, majd írok róla. _________________ Hírdetésem: http://terraplaza.hu/index.php?terrapage=userprof&user=gabesz
Friss póktulajoknak: http://arachnida.hu/modules.php?name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=2&categories= |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabesz Adminisztrátor

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kukszi92 Látogató

|
Elküldve: 2009 Nov. 30. Hétf., 17:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Itt olvastam....
Nézd meg lejjebb. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
leon88 Stabil Tag

Csatlakozott: Nov 10, 2006 Hozzászólások: 376 Tartózkodási hely: győr-moson-sopron megye FARÁD
|
Elküldve: 2009 Nov. 30. Hétf., 17:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Ezt nem tudom hol olvastad, de elég baromság A nőstények lábfesze még helytálló lehet, de a hímek 7-8 cm-re leginkább egy cyclosternum-ra lenne jellemző  _________________ LANDSER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kukszi92 Látogató

|
Elküldve: 2009 Nov. 30. Hétf., 17:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Azért gondoltam az hogy meghatározható a méretéből, mert ennél a fajnál elég nagy méretkülönbség van a hím és nőstény egyedek közt. Legalábbis ezt olvastam a fórumban.
Idézet:
Az eddigi hímek amiket láttam olyan 7-8 cm-es lábfesztávval rendelkeztek.
A nőstény, olyan 15-18 cm-essel. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Attila-spider Stabil Tag

Csatlakozott: Nov 13, 2008 Hozzászólások: 356 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: 2009 Nov. 30. Hétf., 15:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| kukszi92 írta: |
Sziasztok!
Szerintetek egy 7vedlése c. huahini 8cm-es lábfesszel nőstény vagy hím? |
Szia.
Ezt abból, hogy mekkora a lábfesze, nem lehet megmondani!
Csak ha elég jó a szemed, akkor a hasi oldalról talán el tudod dönteni, de a biztos az, ha a levedlett bőrt van lehetőséged megvizsgálni!
Az hogy 7vedléses és 8cm, nemre vonatkozó információt nem árul el....
ÜDv.: Attila |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kukszi92 Látogató

|
Elküldve: 2009 Nov. 30. Hétf., 14:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Szerintetek egy 7vedlése c. huahini 8cm-es lábfesszel nőstény vagy hím? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atex03 Látogató

Csatlakozott: Apr 23, 2009 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Szerbia,Adorjan
|
Elküldve: 2009 Nov. 10. Kedd., 14:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok
Nekem van egy 7 és egy 5 vedléses huahinim
Nagyon szeretnek enni főleg dubiát
Üdv.:Ati |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Antistatik Stabil Tag

Csatlakozott: Aug 17, 2007 Hozzászólások: 258 Tartózkodási hely: Budapest,Csepel
|
Elküldve: 2009 Okt. 09. Pént., 20:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Esti nasi egy Dubia
 _________________ „- Csak sok receptet írj, mert a patika is az enyém!
Mindegy, hogy mit, a beteg úgyis csak cukrosvizet kap.
- És ha meghal?
- Nem tesz semmit. A temető is az enyém. Mindenkinek díszsírhelyet adok.
- Ó, kezdem érteni! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Benzin Rendszeres látogató

Csatlakozott: May 21, 2008 Hozzászólások: 86 Tartózkodási hely: Szentendre
|
Elküldve: 2009 Jún. 13. Szomb., 17:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| boci1982 írta: |
Sziasztok
lenne egy kérdésem
A múlt hétvégén vettem egy adult hímet összeraktam a nősténnyel és elvileg pároztak is. Gondoltam ott hagyom éjszakára és majd reggel kiveszem a hímet de éjjel már nem bírtam a csörömpölést és kivettem tőle. Át tettem egy terkóba ahol elkezdte szőni új otthonát na most jön a lényeg.tegnapelőtt láttam hogy nem nagyon mozog megpiszkáltam de semmi mikor kivettem már nem nagyon élt szegény másnap reggelre már egyáltalán nem reagált semmire az érdekessége az hogy nem húzta maga alá a lábait mint mikor egy pók elpusztul. na ma kitettem az egyik terkó tetejére hogy majd csinálok vele valamit. hát etetés közben látom hogy mozgatja a lábait
Na most akkor mi van feltámad a pókom mert már ezt nem értem.
lécci segítsetek mit tegyek vele??? |
Szia!
Én fitt dyscolus hímeknél figyeltem meg, hogy egyszercsak "bekrepálnak". Ez kb 2-3 hónap után jött elő náluk (volt 6 darabom). Úgy húzták magukat,mint amikor egy pók kicsit kiszárad vedléskor (ami hasonlít a diszkinetikus szindróma rémség tüneteihez).
Mint általában, itt sem tudni mitől jön elő a dolog, legalábbis nekem fogalmam sincs. Felnőttek nálam, szépek voltak, változás nem volt a tartásukban, szóval passz. Én ezt eddig csak a Chilo hímeknél tapasztaltam. Ja még annyi, hogy a hatból 3-at még tünetmentesen felzabált egy nőstényem, a másik 3 nem lett feláldozva és jöttek a tünetek. A 3-ból csak kettő volt rokon. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
boci1982 Rendszeres látogató

Csatlakozott: Oct 10, 2008 Hozzászólások: 79 Tartózkodási hely: Cegléd
|
Elküldve: 2009 Jún. 13. Szomb., 08:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok
lenne egy kérdésem
A múlt hétvégén vettem egy adult hímet összeraktam a nősténnyel és elvileg pároztak is. Gondoltam ott hagyom éjszakára és majd reggel kiveszem a hímet de éjjel már nem bírtam a csörömpölést és kivettem tőle. Át tettem egy terkóba ahol elkezdte szőni új otthonát na most jön a lényeg.tegnapelőtt láttam hogy nem nagyon mozog megpiszkáltam de semmi mikor kivettem már nem nagyon élt szegény másnap reggelre már egyáltalán nem reagált semmire az érdekessége az hogy nem húzta maga alá a lábait mint mikor egy pók elpusztul. na ma kitettem az egyik terkó tetejére hogy majd csinálok vele valamit. hát etetés közben látom hogy mozgatja a lábait
Na most akkor mi van feltámad a pókom mert már ezt nem értem.
lécci segítsetek mit tegyek vele??? _________________ by:Boci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TanA Tag

Csatlakozott: Mar 23, 2008 Hozzászólások: 199 Tartózkodási hely: Gyál
|
Elküldve: 2009 Máj. 26. Kedd., 23:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Növendék nőstény:
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Horga Tag

Csatlakozott: Sep 21, 2006 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: Szolnok, Debrecen
|
Elküldve: 2009 Ápr. 25. Szomb., 13:15 Hozzászólás témája: |
|
|
| egy tücsigyűjtögető Gabesz szaporulatából |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabesz Adminisztrátor

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
crawshayi Gyakori látogató

|
Elküldve: 2008 Nov. 30. Vas., 12:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Nálam is állandóan zabál...öröm tartani.
A színváltozatokkal kapcsolatban; az enyém is a sárágs fajtából volt, de most a legutóbbi vedlése után sötétbarna lett...most olyan 10 cm körüli. Ilyenkor szemmel el lehet különíteni a hímet a nősténytől, vagy csak preparátumból, vagy adulás után? Eléggé gyorsan nő, áprilisban került hozzám olyan 1-2 vedlésesen 1 cm-sen. Hím párzószerv még nincs a pedipalpus-án.
Köszi, ha valaki tud segíteni! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Benzin Rendszeres látogató

Csatlakozott: May 21, 2008 Hozzászólások: 86 Tartózkodási hely: Szentendre
|
Elküldve: 2008 Nov. 08. Szomb., 16:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Nálam 22 C-on is zabagép az összes Chilo. Soha nem volt velük godom. 3 semi-sub csajom van huahiniből és igazán élvezet tartani őket. Nálam is rájuk tud jönni a geni-féle éhségroham.
Egyébként az összesnél (még a 4 v-seknél is) nagyon vastag talajréteg van. Talán, ha a komfortérzetük csökken elmegy az étvágyuk is... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
JohnnieFirpo Látogató

Csatlakozott: Jul 03, 2008 Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Elküldve: 2008 Nov. 08. Szomb., 13:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Régebben a madárpók.hu-n olvastam, hogy a huahini nem jó evő. Hát én ezzel, az enyémből kiindulva abszolút nem értek egyet. Hümér (merthogy így hívják a kicsikét ) egy zabagép, talán jobban eszik mint a genim.
Ti (illetve a pókjaitok), hogy vagytok ezzel? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fiend Látogató

Csatlakozott: Jun 29, 2008 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Magyarország , Veszprém megye
|
Elküldve: 2008 Júl. 11. Pént., 14:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Gratulálok Gabesz! nagyon szép pókok, remélem egyszer nekem is lesz két ( vagy több ) ilyen adult állatkám.  _________________ Take what you deserve ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabesz Adminisztrátor

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fiend Látogató

Csatlakozott: Jun 29, 2008 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Magyarország , Veszprém megye
|
Elküldve: 2008 Júl. 06. Vas., 23:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Cs, köszi szépen örülök , hogy tetszik.
Spidermoda : Én alulról néztem a pókot , de sajna a terkóban a sok szövedék miatt sokat nem láttam így nem vagyok biztos benne , piszkálni meg nem akartam. Persze majdnem tök mindegy h. milyen nemű lesz én úgyis nagyon fogom szeretni.
Fiend |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
spidermoda Fanatikus Tag

Csatlakozott: Mar 17, 2008 Hozzászólások: 807 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Elküldve: 2008 Júl. 06. Vas., 08:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Szép kis dög!!!!..de miből gondolod, hogy hím? ennyiből nem látom...én legalábbis  _________________ spidermoda Only God can judge me!
www.gportal.hu/portal/moby
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
JohnnieFirpo Látogató

|
Elküldve: 2008 Júl. 06. Vas., 06:52 Hozzászólás témája: |
|
|
| Nagyon szép állatka! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fiend Látogató

|
Elküldve: 2008 Júl. 06. Vas., 00:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok , Chilobrachys huahini:
Most 7 cm lábfesz , én hímnek néztem de ez nem biztos. van még mit tanulni
Üdv. _________________ Take what you deserve ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gaspar Fanatikus Tag

Csatlakozott: Dec 19, 2006 Hozzászólások: 890 Tartózkodási hely: Budapest 12.kerület
|
Elküldve: 2008 Júl. 05. Szomb., 18:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello
Igen igy is, de akkor a 4 az valószinübb. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
JohnnieFirpo Látogató

|
Elküldve: 2008 Júl. 05. Szomb., 06:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Aha, elképzelhető.
A kupak a nagyobb fajta, tudod ami az ice teákon is szokott lenni. A pók kb. 2-2,5. Így is 3-4 vedlésesnek gondolod?
Köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gaspar Fanatikus Tag

Csatlakozott: Dec 19, 2006 Hozzászólások: 890 Tartózkodási hely: Budapest 12.kerület
|
Elküldve: 2008 Júl. 05. Szomb., 02:38 Hozzászólás témája: |
|
|
| Szerintem kb 3 talán 4. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
JohnnieFirpo Látogató

|
Elküldve: 2008 Júl. 04. Pént., 17:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Nemrég vettem egy huahinit. Az állatkereskedésben nem tudták megmondani mennyi idős. Mellékelek egy képet, szerintetek kb. hányadik vedlésénél járhat? (alatta egy citromleves üveg kupakja látható)
Előre is köszi a segítséget!
http://www.kepfeltoltes.hu/view/080704/H_m_r_www.kepfeltoltes.hu_.jpg |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|