Madárpók és Skorpió a Terráriumban

Get Adobe Flash player

blocks.gif

Egyéni keresés

· Chat
· Fórum: Arachnida
· Fórum: Reptilia
· GYIK
· Kereskedelem
· Naplók
· Szabályzat

blocks.gif

Szia, Anonymous
Felhasználónév:

Jelszó:

[Regisztráció]
[Elfelejtetted a jelszavad?]
Jelenleg 52 vendég és 63 regisztrált tag online.

Utolsó regisztrált tagunk:

Szaby94

blocks.gif

Legutóbbi apróhirdetések:

blocks.gif

Valid CSS!

Google PageRank

Arachnida: Fórum

Arachnida fórum :: Téma megtekintése - Haplopelma lividum (Smith, 1996) Myanmar

Haplopelma lividum (Smith, 1996) Myanmar
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Fajok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
feki
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 11. Szer., 12:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát én is csak saccolni tudom,de szerintem is olyan 7-8 vedléses lehet,most 8cm. Mikor vettem,persze nem tudták hány vedléses.
A vedléseket ti hogy követitek nyomon?Pontos dátumot ritkán tudok leírni,mert nem mindig hozzák ki a vedlést.
Nagyon rejtegetik a szép színüket Forg? szemek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Állomány
Pit
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 11. Szer., 11:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

suicide írta:
feki írta:
Sziasztok.
Tényleg jó ötlet ez a csöves megoldás. / sréhen teszed be?Zseblámpával gondolom be lehet látni mit is csinál.Szerintem én is ezt fogom alkalmazni,mert a múltkor hogy jártam...Gondoltam nagyobb dobozba helyezem átt,ezért ovatosan az egyik odu bejáraton benyulva elkeztem kiterelgetni a másik bejáraton.A doboz oldalán és tetején nem lehetett belátni rendesen úgy beszőtte.Még jó hogy nem vedlés közben zavartam meg!!De nem sok híjja volt,a színe miatt:

vedlés után volt,ezért hagytam még a dobozában pihenni.

Üdv. Őkelme hány vedléses?
Köszi!

Minimum L6, de szerintem 7-8 lehet.

Legutóbb Pit szerkesztette (2008 Aug. 01. Pént., 11:32), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
suicide
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 11. Szer., 11:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

feki írta:
Sziasztok.
Tényleg jó ötlet ez a csöves megoldás. / sréhen teszed be?Zseblámpával gondolom be lehet látni mit is csinál.Szerintem én is ezt fogom alkalmazni,mert a múltkor hogy jártam...Gondoltam nagyobb dobozba helyezem átt,ezért ovatosan az egyik odu bejáraton benyulva elkeztem kiterelgetni a másik bejáraton.A doboz oldalán és tetején nem lehetett belátni rendesen úgy beszőtte.Még jó hogy nem vedlés közben zavartam meg!!De nem sok híjja volt,a színe miatt:
http://www.ikep.hu/media/5052/7333/299924.jpg

Üdv. Őkelme hány vedléses?
Köszi!
Beke
Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 11. Szer., 09:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát nekem nincs haplóm(még) Mosoly ez nekem cs eszembe jutott,de ha lessz tuti így oldom meg neki! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger Állomány
feki
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 10. Kedd., 22:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok.

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Állomány
Beke
Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 08. Vas., 09:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

http://www.arukereso.hu/ragcsaloknak-c3704/momo-horcsog-alagut-p4204474.html
lehet h hörcsögnek van, de sztem kis fantáziával be lehet rendezni haplónak is
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger Állomány
T-boy
Öreg Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 08. Vas., 09:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

csepelball írta:
Most terelgetés nélkül terelgessem ki a pókot ? Mosoly Ez nekem új Mosoly
Amúgy nem lehet gond, hogy a pók 1 csőben él és nem saját alagútrendszereket épít ki magának?

Szia! A terelgetés úgy értettem hogy nem kell kicibálni az üregből meg terelni dobozba meg, vagy a másik terkóbe stb... De tőlem ki is lehet várni amíg magától átmászik. Ha gond lenne neki hogy abban él akkor ásna magának egy másikat és abban lenne!! Nem????

Suicide: Szívesen! Annyiban nem jól gondolod hogy a cső vége lejjebbb van mint a talaj teteje! Így a felső régióban csinálhat másik üreget. Nálam általában a betett csövet használta hálóként a másik maga ásta "csövekben" nem nagyon volt. Egyszerű sima műanyag cső amit vízvezetékszerelési boltban kapsz. Van egy csomó méretben. Nálam ez bevált míg volt lividum. a cső szájánál párzott is és utána másfél hónappal abban is vedlett le. :S :S :S :S
csepelball
Öreg Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 08. Vas., 08:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Most terelgetés nélkül terelgessem ki a pókot ? Mosoly Ez nekem új Mosoly
Amúgy nem lehet gond, hogy a pók 1 csőben él és nem saját alagútrendszereket épít ki magának?
suicide
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 08. Vas., 08:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia T-boy.
Az ötlet jó, és kimerítő volt a leírásod is, köszi szépen!
nekem csak annyi bajom van vele hogy: ha jól értem gyakorlatilag a pok nem saját üreget, járatot ás magának, hanem a csöben él? Mert én szeretném ha látnám úgy mint most. Épített két be-ki járatot és álltalában a doboz alján él. Ráadásul nem is egyenes-ek a járatai mint mikor a csőben lenne! Vagy nem jól értelmeztem az írásodat? Egyébként milyen csővet, csöveket használsz e célra?
T-boy
Öreg Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 08. Vas., 08:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

suicide írta:
Üdv!

Eszembe jutott hogy ha időszerű lesz, fogalmam sincs, hogyan költöztetem majd át a livimet?! Hisz legtöbbször a doboz alján dekkol, kb 10cm mélyen!
Ti hogy szoktátok, oldjátok meg?

Szia! Én kitaláltam egy nagyon egyszerű módszert! A költözés kb 5 perc és úgy hogy a pókot terelnem sem kell!
Nos: Amikor berendezek egy lividumnak egy terkót akkor abban a bújkáló és egyben üreg egy cső. Ez a cső akkora amekkora póknak kell a bújkáló. A cső alja zárt, és végig ki van fúrkálva a cső teste is és alja is. Az esetek 99%ban ebbe fog beköltözni. A műanyag azért jó mert nem penészedik és könnyen tisztítható. Ha költözetetem a pókot akkor ezt teszem: Mivel a csőben van és piszkálásra sem igen jön ki, nem kell aggódni hogy kirohan. Fogom a cső szabad végét, teszek rá egy dugót. Az egész csövet, a benne lévő pókkal eggyütt kiveszem. A pók tahát kinn! Az új helyre ami nagyobb ugye mint az előző, nagyobb cső is dukál. A kissebbik csövet bele a nagyobba Ny a lezárt pók felőli végében pedig bedugok egy ecsetet aminek a nyele meg van hosszabítva. Ezzel az ecsettel szépen "kitolom" a pókot a régi cső végére. Amikor odaér más választás híjján bele kell másznia az új csőbe. Mivel zargatva van és ideges nem ajánlatos kapkodni vele, viszont ha az új cső aljában lesz akkor ott meg is marad, csak ne piszkáld! A régi csövet óvatosan elkezdem kifelé húzni az újból és figyelem erős lámpával hogy hol van a pók. Ha látom hogy az aljában akkor az új csövet amikor a régi kiért, lezárom, bele az új terkóba majd leveszem a végét a terkót meg bezárom. Nem olyan bonyolulut és sokkal gyorsabban megy mint ahogy itt leírtam!
Amire figyeljetek: A pók ne sérüljön. A cső mindig ki legyen fúrkálva a nedvesség miatt. A csövet mindig zárjátok le mert ha kirohan pontosan a kezedbe fog marni.Az ecset elég hosszó nyelű legyen, stb...
suicide
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 08. Vas., 06:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv!

Eszembe jutott hogy ha időszerű lesz, fogalmam sincs, hogyan költöztetem majd át a livimet?! Hisz legtöbbször a doboz alján dekkol, kb 10cm mélyen!
Ti hogy szoktátok, oldjátok meg?
gaspar
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Máj. 30. Pént., 07:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ez a doboz amugy nem a legjobb választás Haplopelmákhoz, nekem is vannak de most már csak sivatagi állatokat tartok benne mert kb fél nap alatt lemegy a páratartalom 50%ra ha meg van a 27fok igy most nyáron meg pláne.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Horga
Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Máj. 29. Csüt., 22:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

bár nekem nincs most ien jó minőségű képem azért megmutatom az enyémet...én nem vártam meg h előjöjjön, hanem kiborítottam a földet a feje fölűl Nevet? mert épp vedlett is , meg megy terkóba a szépségkirályNŐ

http://kepfeltoltes.hu/080529/DSCF35484_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Vissza az elejére
Zolee
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Máj. 29. Csüt., 21:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bár nekem csak egy kis slingem van, de azért elég gyakran láttatja magát, bár van, hogy hetekre, hónap(ok)ra is "eltűnik". Éjszakánként az ürege bejáratánál szokott szotyizni. Nálam jó kis délutáni, illetve esti program, hogy a "vadásztevékenységét" tanulmányozom, nagyon sebes egy jószág, és kíméletlenül elbánik a tücskökkel. Már sajnálom, hogy nem örökítettem meg videó formájában azt az esetet, mikor szó szerint vetődött egyet a mit sem sejtő tücsökre. Nevet?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Spidergirl
ArachnoDevil

HozzászólásElküldve: 2008 Máj. 28. Szer., 16:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

dejó nektek, hogy az egész pókot láthatjátok. nekem eddig ez 10 hónap alatt nem sikerült. csak az első felét ismerem, az nyuszul kifele az ürege bejáratából.
bencehun
Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Máj. 28. Szer., 16:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Csatlakoznék az előttem szólóhoz.

Az ideális nő szex után pizzává változik!

Vissza az elejére
spidermoda
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Máj. 26. Hétf., 05:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Egy "ritka" alkalom..előjött az építészünk.. Nagyon boldog

kissicc: gratula!! GYÖNYÖRŰ!!!!
kissicc
Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Máj. 20. Kedd., 14:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ma reggelre meglepetés várt mikor hazaértem a melóbol Nagyon boldog asszem ehhez nem lehet kommentet irni a képek magukért beszélnek Nagyon boldog
"dark form" Lividum adult nőstény
T-boy
Öreg Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Ápr. 10. Csüt., 22:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bepároztatott Haplo kisebb meglepődést okozott:

Levedlett a drága anyukajelölt. Ez a vedlés, a pókot még nem láttam!
Vissza az elejére
spidermoda
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Ápr. 10. Csüt., 21:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

És a H.lividumunk, aki ma érkezett... Nagyon boldog

Spidergirl
ArachnoDevil

HozzászólásElküldve: 2008 Márc. 25. Kedd., 21:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szia!
telepíts a gépedre adobe acrobat reader 7.0-át. azzal meg tudod nyitni a linket. nekem simán bejön pl. Kacsint?
Gergo
Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Márc. 25. Kedd., 15:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Még a topic elején Boomo belinkelt egy cikket a Haplopelmák tartásáról. Megvan valakinek esetleg? Mert nem lehet sehogysem letölteni, de nagyon kíváncsi lennék rá!!!! Elég régóta vadászom rá!
Ha valakinek megvan szóljon vagy küldje el légyszi!
g_maros@freemail.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Állomány
SkinSanyi
Lelkes újonc

HozzászólásElküldve: 2008 Márc. 20. Csüt., 23:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

már az enyém is elvonult remélhetőleg ledob 1 bőrt , és szinesedik lassan ha jól tom most lesz a 6. vedlése... akitől vettem sem tudta pontosan hány vedléses de kb 4-5 cm, én 5 vedlésesre tippelem...
Vissza az elejére
Varjuvitte
Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Márc. 18. Kedd., 22:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mi is kékülgetünk....

Koka
Öreg Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Márc. 08. Szomb., 14:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ez a példány egy olyan vadbefogott nosténytol származik ami befogásaokor már Áldott állapotban volt.
kismuri
Látogató

HozzászólásElküldve: 2008 Feb. 03. Vas., 14:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jah azt még elfelejtettem mondani hogy nagyon nagy szökomuvész mert már 2* megszökött de mind a kétszek elkaptam.Egyzer a tesicuccomban talált menedéket másodszorra meg a hangfalaim mögött. Nevet?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
kismuri
Látogató

HozzászólásElküldve: 2008 Feb. 03. Vas., 14:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello all!
Nekem is van egy lividumom amit a Metallsanitól vettem( a Wolkow is ismeri) és most kb olyan 5-6 vedléses és már kezd lilulni.Csak azt akarom kédezni hogy ha elindult a lilulás az visszafordulhat???
Am nekem egész nap elol van a kicsim Mosoly Mosoly Mosoly Nevet? Nevet?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Varjuvitte
Tag

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 24. Csüt., 20:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na én is bemutatom a példányomat.
O az a bizonyos 3. díj a fotópályázaton, akit Fince átengedett nekem (Ezúton is köszi Mosoly)
Napközben o is a vackán sunyít, de éjjelente szoktam látni, amint kitekintget a külvilágba. Ha ilyenkor megzavarom akkor elég pszichotikus a lelkem Mosoly

Íme Blooregard Q Kazoo:

A lábai tövén a kékség éloben még nem nagyon látható, csak a vaku hozta ki a dolgot.
Angelo-Lexani
Tag

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 31. Szer., 10:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Pit írta:
Inkább még teszek föl róla több fotót...
általában csak éjszaka jön elo..., most hízókúrán van! Nevet?

Amik Wolkow-nál keltek?
Elviekben az is Dark Form lesz! Kacsint?

hát igen,jó ha havonta 1-2x látom!remélem hamarosan vedlik...talán mire hazaérek! Mosoly
Vissza az elejére
Franko
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 08. Hétf., 22:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Dark form lividumom
Vissza az elejére
Pit
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 04. Csüt., 11:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Inkább még teszek föl róla több fotót...
általában csak éjszaka jön elo..., most hízókúrán van! Nevet?

Amik Wolkow-nál keltek?
Elviekben az is Dark Form lesz! Kacsint?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Angelo-Lexani
Tag

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 30. Vas., 15:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Huh Pit! Ez csodálatos Mosoly Tudnál róla mailbe még képeket küldeni? Az én pici livim egyébként vadbefogott anyukától van Mosoly
Vissza az elejére
gaspar
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 29. Szomb., 19:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello Pit

Akkor jó.
Mennyibe került? Én hallottam hogy voltak egy budapesti börzén.O onnan van?

Hello Suni

Volt már pókod? csak azért kérdezem mert ez faj nem jó kezdoknek, ha nem vagy az akkor bocs csak abból gondoltam hogy nem vagy tisztába az árakkal.
Nekem most van olcsón egy eladó 5cm a lábfesztávolsága és 3000Ft-ért oda adnám.
Hát nem túl nehéz a tartása, 26-28fokba kell tartani 80% relatív páartalommal. Talajnak jó neki a virágföld és a kókuszrost is, ezek jól szívják a vizet, ami nagyon fontos hogy minnél vastagabb legyen egy 5cm állat esetében min:10cm talaj kell, ezért sokan nem elöl nyitható terkóba hanem inkább felül nyitható dobozokba,terráriumokba tartják oket. A helyüket díszítheted gyökerekkel moha foltokkal vagy amit csak akarsz. Ha az uj helyre telepítés elott a fal mentén lellyebb nyomod a talajt néhány centiméterrel egy akkora helyen ahol pont elfér a pók akkor több mint valószínu hogy itt fogja le ásni a Haplopelmáknál megszokott horrorisztikus üregét és igy beláthatsz oda az üvegen keresztül. Ha van még kérdésed írj és megpróbálunk válaszolni.

ha érdekel a pókom írj vagy hívj fel, az apróhirdetések közöt van egy külön topicom ott vannak az infók
Vissza az elejére
Scream
Scream

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 29. Szomb., 12:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Suni007 2007-09-29, 13:14:31-kor Haplopelma minax topicban írta:
Hello mindenki!

Szeretnék vásárolni egy lividumot és az érdekelne hogy milyen igényei vannak! Általános dolgokat olvastam már rola de mégis többet tud aki maga is tart! Továbbá érdekelne hogy mennyi az az ár ami még elfogadható egy 5-6 vedléses pókhoz! Elöre is köszi!
Vissza az elejére
Pit
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 28. Pént., 19:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

gaspar írta:
Mennyibe került amugy, kár hogy én nem vettem nagyon jól néz ki.
Szexálva voltak?
Pedig oket agyon kell, a Haplopelmáknövekedés nagyon sokban függ a páratartalomtól, bár ez egy adult állat, ez mégis azt jelenti hogy igy érzik magukat jól.
Ha véletlenül van igy szerintem nem kéne ilyesmit kitalálni (nem te Pit, te nem is válaszoltál még) mert lehet hogy kezdo is berakja ilyen csont zsáraz talajra, ha van pératartalom mérod szerintem mindenképp tedd be mert ahogy én látom ez igy nem jo.

Nem tartom szárazon! Attól, hogy a tozeg felüleletét száraznak látod, az még nem jelenti, hogy az is! A talaj legalján még pangó víz is szokott lenni.
Kb. 1 éve vettem, már adult nosténynek. És baráti áron! Kacsint?
Vissza az elejére
gaspar
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 28. Pént., 18:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mennyibe került amugy, kár hogy én nem vettem nagyon jól néz ki.
Szexálva voltak?
Pedig oket agyon kell, a Haplopelmáknövekedés nagyon sokban függ a páratartalomtól, bár ez egy adult állat, ez mégis azt jelenti hogy igy érzik magukat jól.
Ha véletlenül van igy szerintem nem kéne ilyesmit kitalálni (nem te Pit, te nem is válaszoltál még) mert lehet hogy kezdo is berakja ilyen csont zsáraz talajra, ha van pératartalom mérod szerintem mindenképp tedd be mert ahogy én látom ez igy nem jo.
Vissza az elejére
Koka
Öreg Tag

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 28. Pént., 08:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

gaspar írta:
Nagyon jól néz ki. Azért ilyen szép mert vadbefogott?
Szerintem túl szárazon tartod, látszk a talajon hogy ritkán van öntözve.
Az enyémnek most kb 5cm a lábfesze, mikor kapja meg a végleges színét?

Igen a vadbefogott állatoknak sokkal élénkebb a színe.

Én sem locsolom agyon oket!
gaspar
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 27. Csüt., 22:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nagyon jól néz ki. Azért ilyen szép mert vadbefogott?
Szerintem túl szárazon tartod, látszk a talajon hogy ritkán van öntözve.
Az enyémnek most kb 5cm a lábfesze, mikor kapja meg a végleges színét?
Vissza az elejére
Pit
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 27. Csüt., 22:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Levedlett a vadbefogott nostényem, most jöttem rá, hogy eddig kopott volt a színe!
Vissza az elejére
Angelo-Lexani
Tag

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 24. Hétf., 18:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az király már alig várom! csodálatos a színe, egyik legszebb pók! Mosoly
Vissza az elejére
Koka
Öreg Tag

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 23. Vas., 20:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Angelo-Lexani írta:
Sziasztok!
Hát az enyém 4 vagy 5 vedléses! Mikor vettem Wolki nemtudta pontosan! egyik kedvencem,csak sajnos nagyon ritkán látni! Zavart Szomor? Koka látom te szerencsésebb vagy! Mosoly Amugy 6 vedlés után kezd el szinesedni???

Igen!
Angelo-Lexani
Tag

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 23. Vas., 08:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Hát az enyém 4 vagy 5 vedléses! Mikor vettem Wolki nemtudta pontosan! egyik kedvencem,csak sajnos nagyon ritkán látni! Zavart Szomor? Koka látom te szerencsésebb vagy! Mosoly Amugy 6 vedlés után kezd el szinesedni???
Vissza az elejére
Geron
Tag

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 21. Pént., 20:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nahát, nálam még nem vedlett 5x... Szomor? de majd eljön az ideje! Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Koka
Öreg Tag

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 21. Pént., 19:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Még nem vagyunk színesek! (5 vedlés)
Pit
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 17. Hétf., 21:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

bencehun írta:
Hali!
Nem rég megvettem életem elso lividumját. És egy dolog tünt fel. A pók sárgás árnyalatban úszik és csak a lábai végei kékesek. Ez normális? Kb 5 cm a láb fesze.

Igen, ez normális!
Ahogy no, úgy kékül... de ha hímnek adul, csaknem teljesen elvesztis kékes színét...
Psych0
Gyakori látogató

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 14. Pént., 07:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

bencehun írta:
Hali!
Nem rég megvettem életem elso lividumját. És egy dolog tünt fel. A pók sárgás árnyalatban úszik és csak a lábai végei kékesek. Ez normális? Kb 5 cm a láb fesze.

Neked legalább már kékMosoly az egyém csak 1 2 hét múlva, ha levedlik
Vissza az elejére
bencehun
Tag

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 13. Csüt., 18:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali!
Vissza az elejére
Angelo-Lexani
Tag

HozzászólásElküldve: 2007 Aug. 26. Vas., 10:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tegnap vettem észre hogy kint volt a Livi-m,ma megvizsgáltam és levedlett a kis bestia! Nagyon boldog És már rendesen van szine,nem olyan világos mint vedlés után pár napig!Szóval ki tudja hogy mikor történt meg a vedlés! Zavart (nálam egyébként kb 2-3 hét alatt levedlik az összes pók!) Az imént egy tücsköt is elfogadott! Nagyon boldog Egy kakukktojás számomra...
Vissza az elejére
Pit
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007 Aug. 25. Szomb., 00:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Geron írta:
hát???... még az el?z? vedlése is bent lehet... nem hiszem, hogy kihozza... Szomor?
teljesen tanácstalan vagyok vele...
a többi pókesszal boldogulok, de vele ez a baj... Nagyon boldog
üdv.

Nekem is ez a bajom a Haplókkal..
Szinte sosem teregetik ki a ruhájukat...
Ahhoz, hogy ivart tudjak határozni, ki kell ásnom, a vedlést...
Vissza az elejére
Angelo-Lexani
Tag

HozzászólásElküldve: 2007 Aug. 23. Csüt., 19:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mjad elválik ha az enyém vedleni fog,majd kiderül! Ha még nem vedlett le Nagyon boldog Elég ritkán látni...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Fajok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
6 / 8 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Forums ©

Főoldal - Fórum - Cikkek - Fajok - Galéria