| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
feki Stabil Tag

Csatlakozott: Dec 06, 2007 Hozzászólások: 240 Tartózkodási hely: Oroszlány
|
Elküldve: 2008 Jún. 11. Szer., 12:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Hát én is csak saccolni tudom,de szerintem is olyan 7-8 vedléses lehet,most 8cm. Mikor vettem,persze nem tudták hány vedléses.
A vedléseket ti hogy követitek nyomon?Pontos dátumot ritkán tudok leírni,mert nem mindig hozzák ki a vedlést.
Nagyon rejtegetik a szép színüket  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pit Adminisztrátor

Csatlakozott: Sep 21, 2006 Hozzászólások: 3412 Tartózkodási hely: Vál
|
Elküldve: 2008 Jún. 11. Szer., 11:57 Hozzászólás témája: |
|
|
| suicide írta: |
| feki írta: |
Sziasztok.
Tényleg jó ötlet ez a csöves megoldás. / sréhen teszed be?Zseblámpával gondolom be lehet látni mit is csinál.Szerintem én is ezt fogom alkalmazni,mert a múltkor hogy jártam...Gondoltam nagyobb dobozba helyezem átt,ezért ovatosan az egyik odu bejáraton benyulva elkeztem kiterelgetni a másik bejáraton.A doboz oldalán és tetején nem lehetett belátni rendesen úgy beszőtte.Még jó hogy nem vedlés közben zavartam meg!!De nem sok híjja volt,a színe miatt:
vedlés után volt,ezért hagytam még a dobozában pihenni. |
Üdv. Őkelme hány vedléses?
Köszi! |
Minimum L6, de szerintem 7-8 lehet.
Legutóbb Pit szerkesztette (2008 Aug. 01. Pént., 11:32), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
suicide Fanatikus Tag

Csatlakozott: Apr 26, 2008 Hozzászólások: 779 Tartózkodási hely: Bács-Kiskun Megye...
|
Elküldve: 2008 Jún. 11. Szer., 11:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| feki írta: |
Sziasztok.
Tényleg jó ötlet ez a csöves megoldás. / sréhen teszed be?Zseblámpával gondolom be lehet látni mit is csinál.Szerintem én is ezt fogom alkalmazni,mert a múltkor hogy jártam...Gondoltam nagyobb dobozba helyezem átt,ezért ovatosan az egyik odu bejáraton benyulva elkeztem kiterelgetni a másik bejáraton.A doboz oldalán és tetején nem lehetett belátni rendesen úgy beszőtte.Még jó hogy nem vedlés közben zavartam meg!!De nem sok híjja volt,a színe miatt:
http://www.ikep.hu/media/5052/7333/299924.jpg
Üdv. Őkelme hány vedléses?
Köszi! _________________ buthidae |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Beke Tag

Csatlakozott: Apr 28, 2008 Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Orosháza
|
Elküldve: 2008 Jún. 11. Szer., 09:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Hát nekem nincs haplóm(még) ez nekem cs eszembe jutott,de ha lessz tuti így oldom meg neki!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
feki Stabil Tag

Csatlakozott: Dec 06, 2007 Hozzászólások: 240 Tartózkodási hely: Oroszlány
|
Elküldve: 2008 Jún. 10. Kedd., 22:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Beke Tag

Csatlakozott: Apr 28, 2008 Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Orosháza
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
T-boy Öreg Tag

Csatlakozott: Nov 19, 2007 Hozzászólások: 1588 Tartózkodási hely: Lakás
|
Elküldve: 2008 Jún. 08. Vas., 09:28 Hozzászólás témája: |
|
|
| csepelball írta: |
Most terelgetés nélkül terelgessem ki a pókot ? Ez nekem új
Amúgy nem lehet gond, hogy a pók 1 csőben él és nem saját alagútrendszereket épít ki magának? |
Szia! A terelgetés úgy értettem hogy nem kell kicibálni az üregből meg terelni dobozba meg, vagy a másik terkóbe stb... De tőlem ki is lehet várni amíg magától átmászik. Ha gond lenne neki hogy abban él akkor ásna magának egy másikat és abban lenne!! Nem????
Suicide: Szívesen! Annyiban nem jól gondolod hogy a cső vége lejjebbb van mint a talaj teteje! Így a felső régióban csinálhat másik üreget. Nálam általában a betett csövet használta hálóként a másik maga ásta "csövekben" nem nagyon volt. Egyszerű sima műanyag cső amit vízvezetékszerelési boltban kapsz. Van egy csomó méretben. Nálam ez bevált míg volt lividum. a cső szájánál párzott is és utána másfél hónappal abban is vedlett le. :S :S :S :S _________________ "Sohasem az a baj ha az okos hülyéskedik, hanem az ha a hülye okoskodik." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csepelball Öreg Tag

Csatlakozott: Nov 11, 2007 Hozzászólások: 1412 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Jún. 08. Vas., 08:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Most terelgetés nélkül terelgessem ki a pókot ? Ez nekem új
Amúgy nem lehet gond, hogy a pók 1 csőben él és nem saját alagútrendszereket épít ki magának? _________________ www.macilacispiders.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
suicide Fanatikus Tag

Csatlakozott: Apr 26, 2008 Hozzászólások: 779 Tartózkodási hely: Bács-Kiskun Megye...
|
Elküldve: 2008 Jún. 08. Vas., 08:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia T-boy.
Az ötlet jó, és kimerítő volt a leírásod is, köszi szépen!
nekem csak annyi bajom van vele hogy: ha jól értem gyakorlatilag a pok nem saját üreget, járatot ás magának, hanem a csöben él? Mert én szeretném ha látnám úgy mint most. Épített két be-ki járatot és álltalában a doboz alján él. Ráadásul nem is egyenes-ek a járatai mint mikor a csőben lenne! Vagy nem jól értelmeztem az írásodat? Egyébként milyen csővet, csöveket használsz e célra? _________________ buthidae |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
T-boy Öreg Tag

|
Elküldve: 2008 Jún. 08. Vas., 08:19 Hozzászólás témája: |
|
|
| suicide írta: |
Üdv!
Eszembe jutott hogy ha időszerű lesz, fogalmam sincs, hogyan költöztetem majd át a livimet?! Hisz legtöbbször a doboz alján dekkol, kb 10cm mélyen!
Ti hogy szoktátok, oldjátok meg? |
Szia! Én kitaláltam egy nagyon egyszerű módszert! A költözés kb 5 perc és úgy hogy a pókot terelnem sem kell!
Nos: Amikor berendezek egy lividumnak egy terkót akkor abban a bújkáló és egyben üreg egy cső. Ez a cső akkora amekkora póknak kell a bújkáló. A cső alja zárt, és végig ki van fúrkálva a cső teste is és alja is. Az esetek 99%ban ebbe fog beköltözni. A műanyag azért jó mert nem penészedik és könnyen tisztítható. Ha költözetetem a pókot akkor ezt teszem: Mivel a csőben van és piszkálásra sem igen jön ki, nem kell aggódni hogy kirohan. Fogom a cső szabad végét, teszek rá egy dugót. Az egész csövet, a benne lévő pókkal eggyütt kiveszem. A pók tahát kinn! Az új helyre ami nagyobb ugye mint az előző, nagyobb cső is dukál. A kissebbik csövet bele a nagyobba a lezárt pók felőli végében pedig bedugok egy ecsetet aminek a nyele meg van hosszabítva. Ezzel az ecsettel szépen "kitolom" a pókot a régi cső végére. Amikor odaér más választás híjján bele kell másznia az új csőbe. Mivel zargatva van és ideges nem ajánlatos kapkodni vele, viszont ha az új cső aljában lesz akkor ott meg is marad, csak ne piszkáld! A régi csövet óvatosan elkezdem kifelé húzni az újból és figyelem erős lámpával hogy hol van a pók. Ha látom hogy az aljában akkor az új csövet amikor a régi kiért, lezárom, bele az új terkóba majd leveszem a végét a terkót meg bezárom. Nem olyan bonyolulut és sokkal gyorsabban megy mint ahogy itt leírtam!
Amire figyeljetek: A pók ne sérüljön. A cső mindig ki legyen fúrkálva a nedvesség miatt. A csövet mindig zárjátok le mert ha kirohan pontosan a kezedbe fog marni.Az ecset elég hosszó nyelű legyen, stb... _________________ "Sohasem az a baj ha az okos hülyéskedik, hanem az ha a hülye okoskodik." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
suicide Fanatikus Tag

|
Elküldve: 2008 Jún. 08. Vas., 06:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv!
Eszembe jutott hogy ha időszerű lesz, fogalmam sincs, hogyan költöztetem majd át a livimet?! Hisz legtöbbször a doboz alján dekkol, kb 10cm mélyen!
Ti hogy szoktátok, oldjátok meg? _________________ buthidae |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gaspar Fanatikus Tag

Csatlakozott: Dec 19, 2006 Hozzászólások: 890 Tartózkodási hely: Budapest 12.kerület
|
Elküldve: 2008 Máj. 30. Pént., 07:48 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ez a doboz amugy nem a legjobb választás Haplopelmákhoz, nekem is vannak de most már csak sivatagi állatokat tartok benne mert kb fél nap alatt lemegy a páratartalom 50%ra ha meg van a 27fok igy most nyáron meg pláne. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Horga Tag

Csatlakozott: Sep 21, 2006 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: Szolnok, Debrecen
|
Elküldve: 2008 Máj. 29. Csüt., 22:03 Hozzászólás témája: |
|
|
bár nekem nincs most ien jó minőségű képem azért megmutatom az enyémet...én nem vártam meg h előjöjjön, hanem kiborítottam a földet a feje fölűl mert épp vedlett is , meg megy terkóba a szépségkirályNŐ
http://kepfeltoltes.hu/080529/DSCF35484_www.kepfeltoltes.hu_.jpg |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolee Stabil Tag

Csatlakozott: May 28, 2008 Hozzászólások: 401 Tartózkodási hely: többnyire Szeged
|
Elküldve: 2008 Máj. 29. Csüt., 21:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Bár nekem csak egy kis slingem van, de azért elég gyakran láttatja magát, bár van, hogy hetekre, hónap(ok)ra is "eltűnik". Éjszakánként az ürege bejáratánál szokott szotyizni. Nálam jó kis délutáni, illetve esti program, hogy a "vadásztevékenységét" tanulmányozom, nagyon sebes egy jószág, és kíméletlenül elbánik a tücskökkel. Már sajnálom, hogy nem örökítettem meg videó formájában azt az esetet, mikor szó szerint vetődött egyet a mit sem sejtő tücsökre.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Spidergirl ArachnoDevil

Csatlakozott: Nov 14, 2006 Hozzászólások: 1522 Tartózkodási hely: Budapest, meg néha kicsit Szolnok :)
|
Elküldve: 2008 Máj. 28. Szer., 16:44 Hozzászólás témája: |
|
|
dejó nektek, hogy az egész pókot láthatjátok. nekem eddig ez 10 hónap alatt nem sikerült. csak az első felét ismerem, az nyuszul kifele az ürege bejáratából.  _________________ Kezdő póktartóknak és fórumozóknak: Gy.I.K. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bencehun Tag

Csatlakozott: Feb 08, 2007 Hozzászólások: 162 Tartózkodási hely: Fejér megye
|
Elküldve: 2008 Máj. 28. Szer., 16:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Csatlakoznék az előttem szólóhoz.
 _________________ Üdv: bence
Az ideális nő szex után pizzává változik!
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
spidermoda Fanatikus Tag

Csatlakozott: Mar 17, 2008 Hozzászólások: 807 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Elküldve: 2008 Máj. 26. Hétf., 05:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Egy "ritka" alkalom..előjött az építészünk..
kissicc: gratula!! GYÖNYÖRŰ!!!! _________________ spidermoda Only God can judge me!
www.gportal.hu/portal/moby
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kissicc Tag

Csatlakozott: Nov 11, 2007 Hozzászólások: 176 Tartózkodási hely: Vanyarc
|
Elküldve: 2008 Máj. 20. Kedd., 14:19 Hozzászólás témája: |
|
|
ma reggelre meglepetés várt mikor hazaértem a melóbol asszem ehhez nem lehet kommentet irni a képek magukért beszélnek
"dark form" Lividum adult nőstény _________________ " a nyul egy igazi jellem! Ott ül a fűben és mégsem szivja!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
T-boy Öreg Tag

|
Elküldve: 2008 Ápr. 10. Csüt., 22:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Bepároztatott Haplo kisebb meglepődést okozott:
Levedlett a drága anyukajelölt. Ez a vedlés, a pókot még nem láttam! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
spidermoda Fanatikus Tag

Csatlakozott: Mar 17, 2008 Hozzászólások: 807 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Elküldve: 2008 Ápr. 10. Csüt., 21:18 Hozzászólás témája: |
|
|
És a H.lividumunk, aki ma érkezett...
 _________________ spidermoda Only God can judge me!
www.gportal.hu/portal/moby
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Spidergirl ArachnoDevil

Csatlakozott: Nov 14, 2006 Hozzászólások: 1522 Tartózkodási hely: Budapest, meg néha kicsit Szolnok :)
|
Elküldve: 2008 Márc. 25. Kedd., 21:49 Hozzászólás témája: |
|
|
szia!
telepíts a gépedre adobe acrobat reader 7.0-át. azzal meg tudod nyitni a linket. nekem simán bejön pl.  _________________ Kezdő póktartóknak és fórumozóknak: Gy.I.K. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gergo Tag

|
Elküldve: 2008 Márc. 25. Kedd., 15:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Még a topic elején Boomo belinkelt egy cikket a Haplopelmák tartásáról. Megvan valakinek esetleg? Mert nem lehet sehogysem letölteni, de nagyon kíváncsi lennék rá!!!! Elég régóta vadászom rá!
Ha valakinek megvan szóljon vagy küldje el légyszi!
g_maros@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SkinSanyi Lelkes újonc

|
Elküldve: 2008 Márc. 20. Csüt., 23:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| már az enyém is elvonult remélhetőleg ledob 1 bőrt , és szinesedik lassan ha jól tom most lesz a 6. vedlése... akitől vettem sem tudta pontosan hány vedléses de kb 4-5 cm, én 5 vedlésesre tippelem... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Varjuvitte Tag

|
Elküldve: 2008 Márc. 18. Kedd., 22:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Mi is kékülgetünk....
 _________________ Eme négy a végzet kezdete óta nem telhetett be sohasem: krokodiltorok, keselyűgyomor, majomkéz és emberi szem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Koka Öreg Tag

|
Elküldve: 2008 Márc. 08. Szomb., 14:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez a példány egy olyan vadbefogott nosténytol származik ami befogásaokor már Áldott állapotban volt. _________________ Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kismuri Látogató

|
Elküldve: 2008 Feb. 03. Vas., 14:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Jah azt még elfelejtettem mondani hogy nagyon nagy szökomuvész mert már 2* megszökött de mind a kétszek elkaptam.Egyzer a tesicuccomban talált menedéket másodszorra meg a hangfalaim mögött.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kismuri Látogató

|
Elküldve: 2008 Feb. 03. Vas., 14:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello all!
Nekem is van egy lividumom amit a Metallsanitól vettem( a Wolkow is ismeri) és most kb olyan 5-6 vedléses és már kezd lilulni.Csak azt akarom kédezni hogy ha elindult a lilulás az visszafordulhat???
Am nekem egész nap elol van a kicsim  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Varjuvitte Tag

|
Elküldve: 2008 Jan. 24. Csüt., 20:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Na én is bemutatom a példányomat.
O az a bizonyos 3. díj a fotópályázaton, akit Fince átengedett nekem (Ezúton is köszi )
Napközben o is a vackán sunyít, de éjjelente szoktam látni, amint kitekintget a külvilágba. Ha ilyenkor megzavarom akkor elég pszichotikus a lelkem
Íme Blooregard Q Kazoo:
A lábai tövén a kékség éloben még nem nagyon látható, csak a vaku hozta ki a dolgot. _________________ Eme négy a végzet kezdete óta nem telhetett be sohasem: krokodiltorok, keselyűgyomor, majomkéz és emberi szem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Angelo-Lexani Tag

Csatlakozott: Jun 10, 2007 Hozzászólások: 129 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Okt. 31. Szer., 10:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| Pit írta: |
Inkább még teszek föl róla több fotót...
általában csak éjszaka jön elo..., most hízókúrán van!
Amik Wolkow-nál keltek?
Elviekben az is Dark Form lesz!  |
hát igen,jó ha havonta 1-2x látom!remélem hamarosan vedlik...talán mire hazaérek!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Franko Adminisztrátor

Csatlakozott: Sep 21, 2006 Hozzászólások: 755 Tartózkodási hely: Drégelypalánk - Balassagyarmat
|
Elküldve: 2007 Okt. 08. Hétf., 22:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| Dark form lividumom |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pit Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007 Okt. 04. Csüt., 11:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Inkább még teszek föl róla több fotót...
általában csak éjszaka jön elo..., most hízókúrán van!
Amik Wolkow-nál keltek?
Elviekben az is Dark Form lesz!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Angelo-Lexani Tag

|
Elküldve: 2007 Szept. 30. Vas., 15:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Huh Pit! Ez csodálatos Tudnál róla mailbe még képeket küldeni? Az én pici livim egyébként vadbefogott anyukától van  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gaspar Fanatikus Tag

Csatlakozott: Dec 19, 2006 Hozzászólások: 890 Tartózkodási hely: Budapest 12.kerület
|
Elküldve: 2007 Szept. 29. Szomb., 19:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello Pit
Akkor jó.
Mennyibe került? Én hallottam hogy voltak egy budapesti börzén.O onnan van?
Hello Suni
Volt már pókod? csak azért kérdezem mert ez faj nem jó kezdoknek, ha nem vagy az akkor bocs csak abból gondoltam hogy nem vagy tisztába az árakkal.
Nekem most van olcsón egy eladó 5cm a lábfesztávolsága és 3000Ft-ért oda adnám.
Hát nem túl nehéz a tartása, 26-28fokba kell tartani 80% relatív páartalommal. Talajnak jó neki a virágföld és a kókuszrost is, ezek jól szívják a vizet, ami nagyon fontos hogy minnél vastagabb legyen egy 5cm állat esetében min:10cm talaj kell, ezért sokan nem elöl nyitható terkóba hanem inkább felül nyitható dobozokba,terráriumokba tartják oket. A helyüket díszítheted gyökerekkel moha foltokkal vagy amit csak akarsz. Ha az uj helyre telepítés elott a fal mentén lellyebb nyomod a talajt néhány centiméterrel egy akkora helyen ahol pont elfér a pók akkor több mint valószínu hogy itt fogja le ásni a Haplopelmáknál megszokott horrorisztikus üregét és igy beláthatsz oda az üvegen keresztül. Ha van még kérdésed írj és megpróbálunk válaszolni.
ha érdekel a pókom írj vagy hívj fel, az apróhirdetések közöt van egy külön topicom ott vannak az infók |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Scream Scream

|
Elküldve: 2007 Szept. 29. Szomb., 12:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| Suni007 2007-09-29, 13:14:31-kor Haplopelma minax topicban írta: |
Hello mindenki!
Szeretnék vásárolni egy lividumot és az érdekelne hogy milyen igényei vannak! Általános dolgokat olvastam már rola de mégis többet tud aki maga is tart! Továbbá érdekelne hogy mennyi az az ár ami még elfogadható egy 5-6 vedléses pókhoz! Elöre is köszi! |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pit Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007 Szept. 28. Pént., 19:29 Hozzászólás témája: |
|
|
| gaspar írta: |
Mennyibe került amugy, kár hogy én nem vettem nagyon jól néz ki.
Szexálva voltak?
Pedig oket agyon kell, a Haplopelmáknövekedés nagyon sokban függ a páratartalomtól, bár ez egy adult állat, ez mégis azt jelenti hogy igy érzik magukat jól.
Ha véletlenül van igy szerintem nem kéne ilyesmit kitalálni (nem te Pit, te nem is válaszoltál még) mert lehet hogy kezdo is berakja ilyen csont zsáraz talajra, ha van pératartalom mérod szerintem mindenképp tedd be mert ahogy én látom ez igy nem jo. |
Nem tartom szárazon! Attól, hogy a tozeg felüleletét száraznak látod, az még nem jelenti, hogy az is! A talaj legalján még pangó víz is szokott lenni.
Kb. 1 éve vettem, már adult nosténynek. És baráti áron!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gaspar Fanatikus Tag

|
Elküldve: 2007 Szept. 28. Pént., 18:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Mennyibe került amugy, kár hogy én nem vettem nagyon jól néz ki.
Szexálva voltak?
Pedig oket agyon kell, a Haplopelmáknövekedés nagyon sokban függ a páratartalomtól, bár ez egy adult állat, ez mégis azt jelenti hogy igy érzik magukat jól.
Ha véletlenül van igy szerintem nem kéne ilyesmit kitalálni (nem te Pit, te nem is válaszoltál még) mert lehet hogy kezdo is berakja ilyen csont zsáraz talajra, ha van pératartalom mérod szerintem mindenképp tedd be mert ahogy én látom ez igy nem jo. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Koka Öreg Tag

|
Elküldve: 2007 Szept. 28. Pént., 08:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| gaspar írta: |
Nagyon jól néz ki. Azért ilyen szép mert vadbefogott?
Szerintem túl szárazon tartod, látszk a talajon hogy ritkán van öntözve.
Az enyémnek most kb 5cm a lábfesze, mikor kapja meg a végleges színét? |
Igen a vadbefogott állatoknak sokkal élénkebb a színe.
Én sem locsolom agyon oket! _________________ Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gaspar Fanatikus Tag

|
Elküldve: 2007 Szept. 27. Csüt., 22:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Nagyon jól néz ki. Azért ilyen szép mert vadbefogott?
Szerintem túl szárazon tartod, látszk a talajon hogy ritkán van öntözve.
Az enyémnek most kb 5cm a lábfesze, mikor kapja meg a végleges színét? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pit Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007 Szept. 27. Csüt., 22:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| Levedlett a vadbefogott nostényem, most jöttem rá, hogy eddig kopott volt a színe! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Angelo-Lexani Tag

|
Elküldve: 2007 Szept. 24. Hétf., 18:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Az király már alig várom! csodálatos a színe, egyik legszebb pók!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Koka Öreg Tag

|
Elküldve: 2007 Szept. 23. Vas., 20:30 Hozzászólás témája: |
|
|
| Angelo-Lexani írta: |
Sziasztok!
Hát az enyém 4 vagy 5 vedléses! Mikor vettem Wolki nemtudta pontosan! egyik kedvencem,csak sajnos nagyon ritkán látni! Koka látom te szerencsésebb vagy! Amugy 6 vedlés után kezd el szinesedni??? |
Igen! _________________ Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Angelo-Lexani Tag

|
Elküldve: 2007 Szept. 23. Vas., 08:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Hát az enyém 4 vagy 5 vedléses! Mikor vettem Wolki nemtudta pontosan! egyik kedvencem,csak sajnos nagyon ritkán látni! Koka látom te szerencsésebb vagy! Amugy 6 vedlés után kezd el szinesedni??? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Geron Tag

|
Elküldve: 2007 Szept. 21. Pént., 20:31 Hozzászólás témája: |
|
|
nahát, nálam még nem vedlett 5x... de majd eljön az ideje!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Koka Öreg Tag

|
Elküldve: 2007 Szept. 21. Pént., 19:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Még nem vagyunk színesek! (5 vedlés) _________________ Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pit Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007 Szept. 17. Hétf., 21:49 Hozzászólás témája: |
|
|
| bencehun írta: |
Hali!
Nem rég megvettem életem elso lividumját. És egy dolog tünt fel. A pók sárgás árnyalatban úszik és csak a lábai végei kékesek. Ez normális? Kb 5 cm a láb fesze. |
Igen, ez normális!
Ahogy no, úgy kékül... de ha hímnek adul, csaknem teljesen elvesztis kékes színét... _________________ Ha új vagy itt, először nézz be IDE ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Psych0 Gyakori látogató

|
Elküldve: 2007 Szept. 14. Pént., 07:10 Hozzászólás témája: |
|
|
| bencehun írta: |
Hali!
Nem rég megvettem életem elso lividumját. És egy dolog tünt fel. A pók sárgás árnyalatban úszik és csak a lábai végei kékesek. Ez normális? Kb 5 cm a láb fesze. |
Neked legalább már kék az egyém csak 1 2 hét múlva, ha levedlik |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bencehun Tag

Csatlakozott: Feb 08, 2007 Hozzászólások: 162 Tartózkodási hely: Fejér megye
|
Elküldve: 2007 Szept. 13. Csüt., 18:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Angelo-Lexani Tag

|
Elküldve: 2007 Aug. 26. Vas., 10:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Tegnap vettem észre hogy kint volt a Livi-m,ma megvizsgáltam és levedlett a kis bestia! És már rendesen van szine,nem olyan világos mint vedlés után pár napig!Szóval ki tudja hogy mikor történt meg a vedlés! (nálam egyébként kb 2-3 hét alatt levedlik az összes pók!) Az imént egy tücsköt is elfogadott! Egy kakukktojás számomra... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pit Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007 Aug. 25. Szomb., 00:31 Hozzászólás témája: |
|
|
| Geron írta: |
hát???... még az el?z? vedlése is bent lehet... nem hiszem, hogy kihozza...
teljesen tanácstalan vagyok vele...
a többi pókesszal boldogulok, de vele ez a baj...
üdv. |
Nekem is ez a bajom a Haplókkal..
Szinte sosem teregetik ki a ruhájukat...
Ahhoz, hogy ivart tudjak határozni, ki kell ásnom, a vedlést... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Angelo-Lexani Tag

|
Elküldve: 2007 Aug. 23. Csüt., 19:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Mjad elválik ha az enyém vedleni fog,majd kiderül! Ha még nem vedlett le Elég ritkán látni... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|