Madárpók és Skorpió a Terráriumban

Get Adobe Flash player

blocks.gif

Egyéni keresés

· Chat
· Fórum: Arachnida
· Fórum: Reptilia
· GYIK
· Kereskedelem
· Naplók
· Szabályzat

blocks.gif

Szia, Anonymous
Felhasználónév:

Jelszó:

[Regisztráció]
[Elfelejtetted a jelszavad?]
Jelenleg 37 vendég és 53 regisztrált tag online.

Utolsó regisztrált tagunk:

Szaby94

blocks.gif

Legutóbbi apróhirdetések:

blocks.gif

Valid CSS!

Google PageRank

Arachnida: Fórum

Arachnida fórum :: Téma megtekintése - Chromatopelma cyaneopubescens (Strand, 1907)* Venezuela

Chromatopelma cyaneopubescens (Strand, 1907)* Venezuela
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, ... 28, 29, 30  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Fajok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
jancsi
Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 12. Hétf., 15:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

rá kell próbálni, aztán majd meglátod
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Állomány
Toto
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 12. Hétf., 15:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anarchist írta:
Tényleg 14 cm, a vedlett bőre 12cm és mivel viszonylag nagyot nőt ezért gondolom, hogy még nem adult. Totonak is 16 cm-esen adult be ha jól tudom.

Hát ha nem is 16, de picivel 15 fölött van Mosoly most 12 vedléses és jó eséllyel már 11 vedlésesen próbálkozhattam volna nála pároztatással, akkor 14 cm volt.
Anarchist
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 12. Hétf., 15:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Visszaolvastam.
Akkor én csak boldogabb vagyok. Mosoly El is kezdek hímet keresni hozzá Mosoly
Köszi az infót meg a segítséget! Kacsint?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
hawk
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 12. Hétf., 14:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anarchist írta:
Tényleg 14 cm, a vedlett bőre 12cm és mivel viszonylag nagyot nőt ezért gondolom, hogy még nem adult. Totonak is 16 cm-esen adult be ha jól tudom.

el kell felejteni a kliséket Mosoly
csak olvass lejjebb már volt róla szó
Anarchist
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 12. Hétf., 14:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
hawk
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 12. Hétf., 13:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anarchist írta:
Azért a vizezéssel óvatosan. Nagyon nem kedveli a vizet ez a faj. Az enyém levedlett amíg Rockmaratonon voltam ( 6 másik pókkal együtt) 14 cm-es sub nősti.

ha tényleg 14cm akkor adult
Anarchist
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 12. Hétf., 13:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Azért a vizezéssel óvatosan. Nagyon nem kedveli a vizet ez a faj. Az enyém levedlett amíg Rockmaratonon voltam ( 6 másik pókkal együtt) 14 cm-es sub nősti.
Vissza az elejére
lilslim
Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 12. Hétf., 12:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Blondi!Hawk!
Ne veszekedjetek!A lényeg, hogy először a felső sarokba rakta a hálóját, de mára már lennt a föld közelében csinálta és kapott is érte jutalomfalatot.
Szerintem azért csinálta először fel a magasba, mert valami baja volt a párával, mert nemrég raktam bele és a tőzeg nem szívta fel a vizet még rendesen, de amint igen, már le is ment.
De azért készül a talajlakó terkó, ebbe meg belerakom a P.rufilata nőstényemet, vagy a P.cambridgei-t
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger Állomány
blondi
Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 12. Hétf., 11:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hawk írta:
blondi írta:

És ki mondta,hogyfánlakó a cromi!!!

a képen jol látható a falakóknak való terrárium,és te nem ezt emelted ki mint hibát,hanem belekezdtél egy Poecilotheria-s hasonlatba. Ha személyeskedni akarsz ujfent privátba ird,bár részedröl ugysem olvasom el,mert bisztos (téged idézve:D) vagyok benne, hogy csak a szokásos pocskondiázás amire meg nem vagyok kiváncsi.

Én azt már el is felejtettem szerintem mind a ketten rosszul reagáltuk le!!!!
Vissza az elejére
hawk
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 12. Hétf., 09:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

blondi írta:

a képen jol látható a falakóknak való terrárium,és te nem ezt emelted ki mint hibát,hanem belekezdtél egy Poecilotheria-s hasonlatba. Ha személyeskedni akarsz ujfent privátba ird,bár részedröl ugysem olvasom el,mert bisztos (téged idézve:D) vagyok benne, hogy csak a szokásos pocskondiázás amire meg nem vagyok kiváncsi.
blondi
Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 12. Hétf., 09:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hawk írta:
szia!
ha utánanéztél volna,kiderül hogy a Chromatopelma nem falakó (nem is értem ezt a P.tigrinawesseli-s hasonlatot igazábol,arról nem beszélve nem tudom miért kell egy amugy vadászó állatot csipeszböl etetni...), egy alacsonyabb,inkább hosszabb/mélyebb, mint magas terrárium a megfelelö számára,ahol leszövi a talajt és az oldalakat igy kialakitva búvóhelyét, tereptárgyaktol függetlenül. Ezután a bedobott eleséget észleli mikor hozzáér a hálójához és lecsap rá.
Ez a terrárium nem megfelelö számára, lapozz lejjebb/visszább ott vannak képek...

Vissza az elejére
lilslim
Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 11. Vas., 11:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hawk:
Ez a terkó 20 cm magas ezért gondoltam, hogy jó lesz és majd belenő.
De akkor visszarakom a dobozába szerintem és majd pár vedléssel késöbb rakom bele.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger Állomány
hawk
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 11. Vas., 11:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szia!
ha utánanéztél volna,kiderül hogy a Chromatopelma nem falakó (nem is értem ezt a P.tigrinawesseli-s hasonlatot igazábol,arról nem beszélve nem tudom miért kell egy amugy vadászó állatot csipeszböl etetni...), egy alacsonyabb,inkább hosszabb/mélyebb, mint magas terrárium a megfelelö számára,ahol leszövi a talajt és az oldalakat igy kialakitva búvóhelyét, tereptárgyaktol függetlenül. Ezután a bedobott eleséget észleli mikor hozzáér a hálójához és lecsap rá.
Ez a terrárium nem megfelelö számára, lapozz lejjebb/visszább ott vannak képek...
lilslim
Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 11. Vas., 10:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia!
Köszi a segítséget.
Sajnos én csipeszből nem tudom etetni, mert már próbáltam és a Chroma a fejem tetejéig felfutott, utána meg hirtelen vissza a terkóba.
Hát majd lesz valami, majd ha éhes lesz lemegy a földre.Gondolom a természetben sem mászik fel hozzá mindíg a kaja.
Vissza az elejére
blondi
Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 11. Vas., 10:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

[quote="lilslim"]Hy!
Ez a Chromi-m új terkója.Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek nem nagy e neki ez a terkó?És még az, hogy raktam be neki keresztben egy fát, de azértsem oda szött, hanem a másik felső sarokba, ahol semmi tereptárgy nincs.A másik kérdésem, hogy hogyan etessem, mert semmi állat nem tud felmászni oda hozzá és a talaj közelében meg egyáltalán nem mászkál.
1.válasz:nem nagy neki a terkó csak lehet, hogy egy picit magas de az nem baj!
2.válasz:egyszerűen csak oda van kedve!!
3.válasz:Én ezt úgy oldottam meg, hogy nekem van egy p.tigrinawesseli semmi nőstényem és ő neki is ilyen problémái vannak mondjuk ő rendkívül jó evő és én úgy szoktam etetni, hogy csipeszbe tartom oda neki az eleségállatot és mindíg csak egy kicsit csipentem meg az eleségállatot , hogy tudjon vergődni én nekm ez bejött!!!
REmélem tudtam segíteni!!!
Vissza az elejére
lilslim
Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 11. Vas., 09:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hy!
Ez a Chromi-m új terkója.Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek nem nagy e neki ez a terkó?És még az, hogy raktam be neki keresztben egy fát, de azértsem oda szött, hanem a másik felső sarokba, ahol semmi tereptárgy nincs.A másik kérdésem, hogy hogyan etessem, mert semmi állat nem tud felmászni oda hozzá és a talaj közelében meg egyáltalán nem mászkál.
Vissza az elejére
Brachypelma
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 08. Csüt., 18:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia!
100%-ra megmondom hogy csinálj másik képet a belső részről... Mert így semmi sem biztos...

Üdv!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
lilslim
Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 08. Csüt., 18:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani a 8 vedléses Chromi-m nemét?
És 100%ra?
Vissza az elejére
paraspider
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 08. Csüt., 09:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

íme a chromim 6 nappal a vedlése után.

http://www.youtube.com/user/paraspider1
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger Állomány
MatheeW
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 04. Vas., 12:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hehe.. Az én kicsikém is növekszik.. Nagyon boldog

paraspider
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 03. Szomb., 16:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ferrault írta:
Ezek szerint az én 10 vedléses chromim is adult. 13,5-14cm-t terpeszt. Az az érdekes, hogy az adulási vedlése előtt csak 86 nap telt el, ez volt októberben, azóta jóval ritkábban fogad el táplálékot. Télen szinte nem is evett, ez is arra utal, hogy minden bizonnyal adult jószág.

hogy érted azt hogy a te 10 vedléses chromid ?
a nagy nőstid ő 13 vedléses nem?
a másik kicsi amit utána vettél abból 1 hím és 1 nősti.akkor az a nősti már 10 vedléses lene? Sokkolt
akkor vmi nem koser a fejembe Sokkolt
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger Állomány
Ferrault
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 03. Szomb., 12:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ezek szerint az én 10 vedléses chromim is adult. 13,5-14cm-t terpeszt. Az az érdekes, hogy az adulási vedlése előtt csak 86 nap telt el, ez volt októberben, azóta jóval ritkábban fogad el táplálékot. Télen szinte nem is evett, ez is arra utal, hogy minden bizonnyal adult jószág.
kosip
Gyakori látogató

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 03. Szomb., 08:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szasztok!

Jól emlékszel Gyuri , ekkora volt a nőstényem tavaly, amitől lejött a szaporulat. Szerintem adult.
Abban is igazad van,hogy számtalanszor körbe lett rágva a téma.Mindenki állandóan leragad a nagy méreteknél, az,hogy
egy pók pl.:6-8 éves korára mekkora méreteket ér el, nem azt jelenti,hogy akkor lesz adult. Sok példát hozhatnék,pl.:
jó néhány poecilotheria 20cm körülire megnől,ettől függetlenül már 16cm-esen"fossák" a kokonokat.Sőt,én is nagyon jó példa vagyok,most 180cm és 90kg vagyok,13 éves koromban még 170cm se voltam meg 60kg. Mégis ivarérett.
hawk
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 02. Pént., 20:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mint mindig most is elökerül a mikor adul téma, hogy egy nöstény madárpók adult annak legbiztosabb jele a sikeres párzás, na most hülye példával élve egy 16éves lány is tud gyereket szülni attol hogy még a törvény szerint nem felnött Nagyon boldog Nagyon boldog
pl ha jol emlékszem kosip nösténye ugyanekkora vagy talán még kisebb volt mikor lehozta a szaporulatot.
az én nöstényem is 13cm-esen már simán párzott,hogy lesz e kokon még kérdéses. Attol hogy egy faj megnöhet 16-17cm-re nem jelenti azt hogy nem képes joval ez elött a szaporodásra,tehát adult!
mimulus
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 02. Pént., 19:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szerintem még kicsi ahhoz, hogy adult legyen. Azért nem egy kisméretű madárpókról van szó! Kell még neki egy kevés!
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 02. Pént., 19:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szia paraspider valószinüleg már adult. Ennél kisebb Chromatopelmanal is láttam már kokont Mosoly érdemes megprobálni majd egy pároztatást,ott majd mindenképp kiderül.
paraspider
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 02. Pént., 18:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

halihó
ma levedlett a nőstény chromim
a márciusi vedlési bőre 10 cm volt és a mai pedig 11,5cm lett.
szerintetek esetelg most sub vagy adult?

Vissza az elejére
Mr.Big88
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 28. Hétf., 11:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszi!Megfogadom tanácsod Nagyon boldog majd teszek hozzá mást is Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Aranagaben
Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 28. Hétf., 10:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mrbig88 írta:
Köszi!Nekem most fenyőkéreg van alatta.Nekem úgy tűnik h bírja mert kuckót épít belőle,és pakolgatja mindenhova.Lehet hogy csak nekem tűnik úgy hogy tetszik neki.Szerintetek?:O
Képet majd rakok csak nem jó a fényképezőm :S

Szia! Hát szerintem magában csak a fenyőkéreg nem annyira ideális. Szerintem tegyél be neki tőzeget vagy kókuszrostot is. Mert ugye vedlésnél minimális pára neki is kell. A fenyőkéreg nem szívja be a nedvességet rendesen és nem párologtat olyan jól mint a kókuszrost. Ez egyéni vélemény. Sok sikert a továbbiakban!

Üdv: Gábor
Lerágott csonton élősködve magasztaljuk önmagunk. A könyöradományokból egy darabig még elvagyunk. Mi lessz majd ha a csont is elfogy? Szilánkokat rágunk már, vérző szájjal keseregve: Magyarország, milyen kár!
Vissza az elejére
Mrbig88
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 27. Vas., 22:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszi!Nekem most fenyőkéreg van alatta.Nekem úgy tűnik h bírja mert kuckót épít belőle,és pakolgatja mindenhova.Lehet hogy csak nekem tűnik úgy hogy tetszik neki.Szerintetek?:O
Képet majd rakok csak nem jó a fényképezőm :S
Vissza az elejére
Anarchist
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 27. Vas., 11:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Legfőképp a száraz. Az enyémet alacsony páratartalmon tartom és nagyon jól megvan. (40-50% vedléshez közeledve meg kb. 60%)
Itató kötelező neki, meg az enyém szereti ha spriccelek neki mindig ugyan arra a helyre.
Vissza az elejére
Mrbig88
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 27. Vas., 08:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló!Pár napja én is hozzájutottam 1 ilyen kis pókocskához Mosoly 9v-s miután megjött egyből evett Nagyon boldog
Milyen talaj az ideális neki?
Vissza az elejére
Ferrault
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 26. Szomb., 17:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nőstény:

Hím:

kukuxumusu
Látogató

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 25. Pént., 19:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

köszi Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger Állomány
paraspider
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 25. Pént., 18:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

kukuxumusu írta:
Sziasztok!

Chromi-m megajándékozott egy kokonnal Nagyon boldog

nagyon remélem hogy sikeres lesz!!
amuy meg grat Dave Nagyon boldog
Vissza az elejére
Daccsika
Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 25. Pént., 18:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

gratula hozzá! de úgy látom az itató tálról neki más az elképzelése! Nagyon boldog
Vissza az elejére
kukuxumusu
Látogató

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 25. Pént., 17:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszi!
Remélhetőleg jó is lesz!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger Állomány
7Pszicho7
Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 25. Pént., 17:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Chromi kokon valóságos kincs Mosoly
Gratula Kacsint?
Vissza az elejére
kukuxumusu
Látogató

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 25. Pént., 16:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Chromi-m megajándékozott egy kokonnal Nagyon boldog

Vissza az elejére
nagy-pe
Látogató

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 23. Szer., 12:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az én 4 vedléses chromim Nagyon boldog

Vissza az elejére
Radar
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 22. Kedd., 12:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jájj. Talán nem így kellett volna felrakni a képeket...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
MisikeHHN
Rendszeres látogató

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 22. Kedd., 10:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello!
Ma vedlett a chromim 6-ról 7-re és hát sikerült megörökíteni gondoltam megosztom veletek! Nagyon boldog

[/URL
[URL=http://img156.imageshack.us/i/chromi4.jpg/]

Bocsi a sok képért csak gondoltam felrakom! Zavarban lev?
Elnézést de nem a legjobb a minőség! Mosoly
Vissza az elejére
MisikeHHN
Rendszeres látogató

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 15. Kedd., 22:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az én kis 6 vedléses szépségem: Nagyon boldog
Vissza az elejére
szabi72
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 09. Szer., 23:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ferrault
Fanatikus Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 08. Kedd., 22:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

7 vedléses hím:

7 vedléses nőstény:

Ők is nagy zabagépek, a nőstény kb. 1-1,5 cm-vel nagyobb a hímnél (10cm).
Daccsika
Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 08. Kedd., 18:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nem tudom még most annyira nem vettem szemügyre, de saccra annyi lehet!
Vissza az elejére
szabi72
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 08. Kedd., 18:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mekkora a terpesze? ha olyan 8cm körül van akkor 8 vedléses lehet .
Daccsika
Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 08. Kedd., 17:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mi is vedlettünk a hétvégén! olyan 8v-re tippelem szerintetek mennyi lehet?

Vissza az elejére
szabi72
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 08. Kedd., 17:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszönöm.
Az én cromim iszonyat jámbor és jópofa.lerakom a földre rohan jobra balra ..iszonyat gyors.felveszem a kezembe mindtha bevett volna valamit úgy lelassul Nagyon boldog
Ami nagy meglepetés volt hogy 23 nap telt el a 2 vedlés között,bár tömöm mint az állat rengeteget eszik.
Anarchist
Stabil Tag

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 08. Kedd., 16:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szexi lett. Az enyémet nem lehetne kézre venni. Sokkal agresszívabb és gyorsabb annál, hogy kivegyem Mosoly Itt látszik a fajon belüli különbség Kacsint?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Fajok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, ... 28, 29, 30  Következő
2 / 30 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Forums ©

Főoldal - Fórum - Cikkek - Fajok - Galéria