| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Scream Scream

|
Elküldve: 2007 Feb. 23. Pént., 13:20 Hozzászólás témája: |
|
|
| Nekem és georgionak most 4. vedléses. Mint láthatod még nem kezdte el egyáltalán a végleges színének kialakítását, de már közeleg az 5ödik vedlés, majd akkor meglássuk. Természetesen én dokumentálom képekkel is minden vedlését és utána, hogy néz ki. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Spidergirl ArachnoDevil

Csatlakozott: Nov 14, 2006 Hozzászólások: 1522 Tartózkodási hely: Budapest, meg néha kicsit Szolnok :)
|
Elküldve: 2007 Feb. 23. Pént., 12:03 Hozzászólás témája: |
|
|
halóóóóóó!
Scream:
hát nemtom hányadik vedlés pontosan, az enyém most ojan 5 vedléses lehet, de ezt sosem tudtam meghatározni 100%ban. mondjuk minden vedlésnél másmás lesz ennek a pókocskának a színe, talán érdemes lenne felírnia annak, akinek még kicsi, hogy mik a színváltozások vedlésenként.
hozzávet?legesen Jack Sparrow jelenleg nagynagy pók lett, a vedlése 6 centis, magát a pókocskát még nem láttam mekkora, mert még nem bújt el?, de sztem most kb 7-7,5 centi lehet a lábfesze.
Gabesz:
az elég drága sztem, máshol 4 centist kapsz ennyiért.  _________________ Kezdő póktartóknak és fórumozóknak: Gy.I.K. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabesz Adminisztrátor

Csatlakozott: Nov 27, 2006 Hozzászólások: 1228 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Elküldve: 2007 Feb. 23. Pént., 11:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem is tetszik e faj színezet.
Láttam itt Szolnokon egy boltban 1 db-ot.
Kb 2-3 vedléses lehetett és 3800Ft volt az ára. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Scream Scream

|
Elküldve: 2007 Feb. 23. Pént., 11:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Póklány!
Kb hanyadik fedlés után kezd el?jönni a végleges kinézete? Tehát egyre gyengébb a "gyerekkori" mintázata. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Spidergirl ArachnoDevil

Csatlakozott: Nov 14, 2006 Hozzászólások: 1522 Tartózkodási hely: Budapest, meg néha kicsit Szolnok :)
|
Elküldve: 2007 Feb. 23. Pént., 08:43 Hozzászólás témája: |
|
|
húha, micsoda cuki kis cyano!
az enyém tegnap este vedlett le, sikerült premier plánban végignéznem, ott drukkoltunk a viváriuma el?tt a lakótársammal. másfél óra altt kész is volt. mondjuk az enyém legalább 2-3 vedléssel nagyobb mint a tijetek, már nem csíkos a potroha.  _________________ Kezdő póktartóknak és fórumozóknak: Gy.I.K. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Scream Scream

|
Elküldve: 2007 Feb. 22. Csüt., 21:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Nagyon szép, pont mint az enyém, leszámítva hogy annak már akkora potroha van, hogy gurulhatna
Lassan neked is vedleni fog. Elvileg nekem vmikor következ? hétvégén fog. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
georgio Öreg Tag

Csatlakozott: Nov 11, 2006 Hozzászólások: 1962 Tartózkodási hely: Budapest, III.ker.
|
Elküldve: 2007 Feb. 22. Csüt., 19:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Hát megérkezett a kis jövevény. Nagyon tetszik. Gyorsan le is kaptam a géppel. Itt van , lehet irígykedni: _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
georgio Öreg Tag

Csatlakozott: Nov 11, 2006 Hozzászólások: 1962 Tartózkodási hely: Budapest, III.ker.
|
Elküldve: 2007 Feb. 21. Szer., 16:16 Hozzászólás témája: |
|
|
El?ször egyet akartam tartani, de ez már a negyedik. És van még álompókom b?ven...Szeretnék sokfélét tartani, és minél különböz?bb életmódúakat. A B.smithim nyugodt, magamutogató, az A. geniculata vad, brutális, a P. fasciata fánlakó, szépen pihen a fán, és most a C. cyaneopubescens egy bokorlakó, ami vélhet?leg egy törpefa ágai közt fogja tengetni a napjait. Mindegyiket másért szeretem. És id?vel jön a pároztatás , kokon, stb. Úgyhogy vannak még terveim. Ha minden jól megyeget jöhetnek a full extrás drága pókok. Ráadásul most a békák felé is kacsingatok, tegnap vettem 4 db. Dendrobates auratus blue nyílméregbékát. Azok is szép pénzt hoznak majd ha sikerül pároztatni ?ket.Magyarországon elég ritkák. Képeket itt mellékelek:
http://www.freeweb.hu/arachnida/modules/coppermine/albums/userpics/10060/Dendrobates%20auratus%20blue%20-%2002.jpg
http://www.freeweb.hu/arachnida/modules/coppermine/albums/userpics/10060/Dendrobates%20auratus%20blue%20-%2001.jpg
Hát nem unatkozom  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Franko Adminisztrátor

Csatlakozott: Sep 21, 2006 Hozzászólások: 755 Tartózkodási hely: Drégelypalánk - Balassagyarmat
|
Elküldve: 2007 Feb. 21. Szer., 10:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| georgio írta: |
Hát egynapi gondolkozás után beszéltem Wolkival, és csütörtökön megyek érte. Már nagyon várom az újabb jövevényt.  |
Hi Georgio! Látom te is gyarapítod az álományt szépen:) így van ez ha elkezdi az ember.... ez hanyadik is lesz? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Scream Scream

|
Elküldve: 2007 Feb. 20. Kedd., 21:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Grat, akkor úgy néz ki egy kokonból lesz mind2nk póka. Egy id?se lesznek, hasonlóan fejl?dnek majd.
Majd kérdezd meg t?le (vagy esetleg megválaszolhatja itt is), hogy mikor keltek ki a kokonból? (Ez az adat hiányzik a naplómból, az els?, második és harmadik vedlés id?pontját már biztos nem tudja.) A kép dátuma alapján, amit készített róluk, abból kiderül, ha nem emlékszik már rá.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
georgio Öreg Tag

|
Elküldve: 2007 Feb. 20. Kedd., 21:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Hát egynapi gondolkozás után beszéltem Wolkival, és csütörtökön megyek érte. Már nagyon várom az újabb jövevényt.  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feco Stabil Tag

Csatlakozott: Sep 21, 2006 Hozzászólások: 451 Tartózkodási hely: Fejér megye
|
Elküldve: 2007 Feb. 20. Kedd., 07:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziaztok!
Nagyon szépek ezek a pókok, és tapasztalatból mondom, hogy er?s a mérgük is.
Életem eddigi legkomolyabb marását egy cyaneopubescenst?l szereztem be.
(Szerencsére azért nagyon veszélyes nem volt, de ez mint tudjuk nem t?lem függött...) _________________ "Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem aki megkapja a bundát, a kocsit, este meg fáj a feje..." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
georgio Öreg Tag

|
Elküldve: 2007 Feb. 19. Hétf., 21:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Én is nagyon gondolkozom egy ilyen pókon, mert nagyon tetszik ,és van egy üres tercsim. Most nézek utána a tartásának, viselkedésének. A tercsim 40 centi magas, tehát inkább fánlakó fajoknak lenne ideális. De úgy olvastam, hogy szeret a fára sz?tt hálóban ücsörögni, ahhoz képest, hogy nem kifejezetten fán lakó. Úgy gondoltam, beraknék neki középre egy ágakkal teli kis fát, olyan bonsai félét, és abban elég jól érezhetné magát. A fa nem pusztul bele a szövögetésbe, alulról meg tudnám locsolni. Ti mit gondoltok? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Scream Scream

|
Elküldve: 2007 Feb. 19. Hétf., 12:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Átköltöztettem az oviból, egy kis aranyos, hátterezett terkóba, amit pont egy hete kapott, err?l a kép is az alábbi linken. Csak ma sikerült er?t vennem magamon, hogy képet is készítsek róla. Meg mostmár szépen beszötte (már ezért is érdemes volt várni a képpel).
Legutóbb Scream szerkesztette (2007 Márc. 02. Pént., 15:50), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Scream Scream

|
Elküldve: 2007 Feb. 07. Szer., 15:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Benzinre havonta többet elköltök mint erre az egy pókra elköltenék évente.
Köszi, hogy felvilágosítottál.
| Spidergirl írta: |
drága Scream!
egyetlen hátrányod a pókocskád nagy zabálásából az lehet, hogy ojan gyorsan fog n?ni, hogy 2havonta vehecc majd neki új terkót, mer kibagyorsan kinövi az el?z?t, valamint a spórolt pénzed rámegy szöcskére, egérre, féldisznóra...
azjó ha a pókod annyit eszik amennyi jóneki. kicsi pókokat tömni kel, hagy n?jjenek szééééééééép nagyra.  |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Spidergirl ArachnoDevil

|
Elküldve: 2007 Feb. 07. Szer., 15:33 Hozzászólás témája: |
|
|
drága Scream!
egyetlen hátrányod a pókocskád nagy zabálásából az lehet, hogy ojan gyorsan fog n?ni, hogy 2havonta vehecc majd neki új terkót, mer kibagyorsan kinövi az el?z?t, valamint a spórolt pénzed rámegy szöcskére, egérre, féldisznóra...
azjó ha a pókod annyit eszik amennyi jóneki. kicsi pókokat tömni kel, hagy n?jjenek szééééééééép nagyra.  _________________ Kezdő póktartóknak és fórumozóknak: Gy.I.K. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Scream Scream

|
Elküldve: 2007 Feb. 07. Szer., 15:27 Hozzászólás témája: |
|
|
| Az nagy baj, ha naponta kap egy neki megfelel? méret? tücsköt? Beadom neki, rögtön levadássa 1-2 mp-en belül még a nála nagyobbat is. Úgy megörültem, hogy ilyen étvágya van 1,5 heti koplalása után. Tudom nem lehet túl etetni egy madárpókot, de mi hátrányom válik abból, hogy naponta kap kaját? Hozzászokik? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gaspar Fanatikus Tag

Csatlakozott: Dec 19, 2006 Hozzászólások: 890 Tartózkodási hely: Budapest 12.kerület
|
Elküldve: 2007 Feb. 01. Csüt., 18:21 Hozzászólás témája: |
|
|
hello sream
szerintem ez igy teljesen jo
az meg hülyeség hogy ne rakj be semmit a terkóba a Wolkow persze hogy nem rendezi be annyira, mert tenyészt? és elmenne rá az egész napja meg megvannak nélküle a pókok de azért nem árt ha jol néz ki a terrárium amig csak egy állatod van addig nem nehéz dekorativ helyen tartani |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Scream Scream

|
Elküldve: 2007 Jan. 21. Vas., 18:16 Hozzászólás témája: |
|
|
12 órát kb 20-21 fokon van, 12 órát 27-30 fokon próbálom tartani. Kaja az az említett barnatücsök, ami 1 centis, lisztkukac tartaléknak van csak, ha nem tudok barnatücsköt venni.
| Franko írta: |
| Hi! Szerintem a 2-3 nap teljesen jó.. kb 4-5 hetente vedlenek az ekkora pókok. De függ attól is hogy milyen f?mérsékleten tartod meg persze a kajátol.. Üdv! |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Franko Adminisztrátor

Csatlakozott: Sep 21, 2006 Hozzászólások: 755 Tartózkodási hely: Drégelypalánk - Balassagyarmat
|
Elküldve: 2007 Jan. 21. Vas., 18:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hi! Szerintem a 2-3 nap teljesen jó.. kb 4-5 hetente vedlenek az ekkora pókok. De függ attól is hogy milyen f?mérsékleten tartod meg persze a kajátol.. Üdv! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Scream Scream

|
Elküldve: 2007 Jan. 21. Vas., 17:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintetek, milyen s?r?n adjak a 3. vedléses pókomnak kaját? Mégcsak 1 hete van meg, és valszeg ezért még az újdonság erejével hat, és nem vagyok képes kivárni 2-3 napontai étkeztetést. Barna tücsök beszerezve, lisztkukac tartalékolva.
Kb ilyen fiatal pók, milyen id?közönként vedlik? Mikor érdemes átrakni egy nagyobb ovidobozba?
Sok a bugyutábbnál, bugyutább kérdésem (mert nagyon-nagyon kezd? vagyok), végigolvatam szinte az egész fórumot, ami érinthet engem és a pókom, de konkrét válaszokat nem találtam rájuk, ezért kérlek nézzétek el a bugyuta kérdéseim!
(Jó cyaneopubescens módjára, már teleszötte a dobozát, lehetettlen úgy kinyitni már, hogy ne vegye észre - 1 hete ez még ment.)
Gondolkoztam terrárium berendezésben is (tudom még nagyon soká lesz az még). Úgy képzeltem el, hogy kap hátterezést ami nem festve lesz, hanem homokkal/apró kaviccsal szórva lesz és a fölösleg leporszívózva. Gondoltam még egy szerteágazó vékonyabb spec faágra (tudjátok, amit lehet kapni virágboltokban ilyen göcsörtös teljesen fehér szerteágazó), mert azt eleve forrázni kell kéregtelenítés után, utána kimikrózni így tuti nem maradna semmi baci, él?sköd? benne. És kinézetben sem lenne utolsó, mert az ág is fehér (törtfehér) és a pók hálója is az, így egy szép egységet alkotnának.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Koka Öreg Tag

|
Elküldve: 2007 Jan. 20. Szomb., 11:44 Hozzászólás témája: |
|
|
| Én csak barnával ettetek mert a fekete agresszív és ha elbujik a terrkóban akkor a vedlésben lév? pókot megrághatja. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Spidergirl ArachnoDevil

|
Elküldve: 2007 Jan. 20. Szomb., 11:00 Hozzászólás témája: |
|
|
cijja Scream!
hát nemtudom, én a terkóját úgy rendeztem be, hogy van bent ijen m?páfrány a háttérbe beleszúrva, olyan, mint egy bokor. azért a biztonság kedvéért raktam be neki vastag réteg földet, meg virágcserepet is bujkálónak. ? a három lehet?ség közül azt választotta, hogy feltelepszik a m?páfrány közé, oda sz?tt lakóhálót, ott vedlett.
alant olvashatod, bokrok, meg cserjék között él és odaszövi a lakóhálót. szal sztem érdemes lenne ojan hejet kialakítanod számára, hogy tudjon választani: magaslati leveg?n legyen a lakeje, avagy a földön.  _________________ Kezdő póktartóknak és fórumozóknak: Gy.I.K. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Scream Scream

|
Elküldve: 2007 Jan. 20. Szomb., 10:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok én most 14-én lettem tulajdonosa egy ilyen szépségnek. ? még kicsinek is szép.
Wolki-tól sikerült beszereznem egy 3 vedléseset 01.14-én, akkor készült ez a kép is:
http://kep.kepfeltolto.hu/220/1168796912.jpg
Kérdésem az lenne, ti mit ajánlotok, hogy rendezzem majd be neki a terráriumot, majd ha nagyobb lesz? Wolki azt mondta nem kell neki faág, növényzet, stb. Hátteret, hogy csináltok a terráriumnak? F?tést, hogy oldjátok meg? Sajnos nekünk a lakásban sosincs olyan meleg, f?leg így télen, hogy f?tés nélkül lehetne tartani (20, max 23 fok). Nemtom milyen f?tési megoldásokat lehet alkalmazni a madárpókoknál. Most egy lámpa van odarakva neki, így napi 10 órában 28-30 fok van neki a mostani lakhelyében. A nap maradék id?szakában meg szobah?mérséklen.
Azt megfigyeltem én is, hogy szeret a lámpa felöli oldalon lenni a dobozkája falán.
Ketyetlen gyilkológép. Bár az utóbbi pár napba nem akart annyira enni, napja beraktam neki egy tücsköt ügyet sem vetett rá, pedig tücsök már körbejárta a dobozt. Majd végül kivettem a tücsköt, aznapra kegyelmet kapott. Másnap újra próba, és fél óra szemezés utána lecsapott rá és hamar föl is falta.
Mi a véleményetek barna tücsök vs. fekete tücsök témában? A kerületben és szomszédos kerületekben csak fekete tücsköt tudok venni. Ahol eddig sikerült barnát beszereznem az a Baross utcai állatkereskedés, meg a mamutban a MyPet. Mind2 helyen 2x annyiba kerül, mint itt a Csepel Plazaban a fekete. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
wushu Stabil Tag

Csatlakozott: Nov 30, 2006 Hozzászólások: 257 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Jan. 04. Csüt., 11:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Halihó!
Nekem is van, szintén az ágak közt lakik. Ez a normális. _________________ "Hasta la victoria siempre!" /Che/ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Spidergirl ArachnoDevil

|
Elküldve: 2007 Jan. 04. Csüt., 10:05 Hozzászólás témája: |
|
|
oksadoksa, megnyugodtam, eszméletlen mijen lakhejet sz?tt magának.  _________________ Kezdő póktartóknak és fórumozóknak: Gy.I.K. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rich Lelkes újonc

Csatlakozott: Dec 22, 2006 Hozzászólások: 17 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Jan. 04. Csüt., 09:46 Hozzászólás témája: |
|
|
| Az enyém egy hete szenderült jobb létre. nagyon picin vettem, vigyáztam rá, besz?tte magát a sarokba az ágak közé, levedlett aztán reggelre besétált középre és meghalt szegény. sajnáltam. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Koka Öreg Tag

|
Elküldve: 2007 Jan. 04. Csüt., 09:26 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ez a faj, él?helyén bokrok és cserlyék tövében vagy rajtuk él, ott szövi több kijáratos lakóhálóját. Semmi gáz a viselkedésével. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Spidergirl ArachnoDevil

|
Elküldve: 2007 Jan. 04. Csüt., 09:19 Hozzászólás témája: |
|
|
halóóóóóóóóó!!!
akinek vanijen szépsége az skubizzon ide!
a börzén vettem egy duci kis 3 centis ijenféle pókocskát, a keresztségben a Jack Sparrow nevet kapta (lévéna a karibi színei). beraktam egy 15x15x15ös terkóba. a terkóba csináltam hátterezést leveg?n száradó modellez? pasztából, amíg még a paszta puha volt, szúrtam bele m?páfrányleveleket, majd száradás után fetsettem a hátteret és beragasztottam a terkóba. aztán behejeztem 5 centis virágföld-kókuszrost talajt, valamint egy félcserepet bújkálónak. ezután Jack Sparrow mint egy jóllakott napközis, elfoglalta a hejét. a m?páfrányleveleket úgy alakítottam ki, hogy bokrot formázzon, ezt Jack azonnal kiszúrta bemászott és 3 szobás pókhálólakást alakított ki magának a plafonnál. és azóta még nem láttam a lakóhálóján kívül. úgy látom a magaslati leveg?t részesíti el?nyben.
arra lennék kíváncsi, hogy akinek van ijen pókja, az is így viselkedik-e, vagy csak az enyém volt el?z? életében sherpa?  _________________ Kezdő póktartóknak és fórumozóknak: Gy.I.K. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BadTripProphet Lelkes újonc

|
Elküldve: 2006 Dec. 29. Pént., 11:06 Hozzászólás témája: |
|
|
| Chromim...ment a kicsi faunabox-ba...most sz? mint az állat...miután rájött hogy nem a balsels?sarok a legmegfelel?bb helye...és miután sikerült kikommandóznom a régi dobozából...és miután rámrúgott 6tonna sz?rt:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sanci Tag

Csatlakozott: Sep 21, 2006 Hozzászólások: 112 Tartózkodási hely: Salgótarján
|
Elküldve: 2006 Dec. 26. Kedd., 23:42 Hozzászólás témája: |
|
|
| Az enyém is szinte mindig a lámpa fele tartózkodik!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gaspar Fanatikus Tag

Csatlakozott: Dec 19, 2006 Hozzászólások: 890 Tartózkodási hely: Budapest 12.kerület
|
Elküldve: 2006 Dec. 26. Kedd., 15:16 Hozzászólás témája: |
|
|
hello
Én is szárazon tartom elég melegben és igy is sokat nagyon sokat napozik |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
red13 Stabil Tag

|
Elküldve: 2006 Dec. 12. Kedd., 20:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Na ma reggelre levedlett állva Már szép kék neki a lábai  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nyunyure Újonc

Csatlakozott: Dec 07, 2006 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Velence
|
Elküldve: 2006 Dec. 07. Csüt., 22:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Én kaptam 3 évvel ezel?tt egy bébit a páromtól! Azóta egy adult n?stényt neveltünk bel?le!
Gyönyör?????????????!
Egy baj van csak vele: csak akkor látom, ha ? azt akarja és el?jön a hálójából!
Nemrég vedlett most mégszebb mint el?tte! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Franko Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006 Nov. 11. Szomb., 17:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Bizony m?g tartozik! De ha j?l tudom nem er?s a m?rge a cyaneonak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
leon88 Stabil Tag

Csatlakozott: Nov 10, 2006 Hozzászólások: 376 Tartózkodási hely: győr-moson-sopron megye FARÁD
|
Elküldve: 2006 Nov. 11. Szomb., 10:47 Hozzászólás témája: |
|
|
| mert megmarta egy ilyen? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pit Adminisztrátor

Csatlakozott: Sep 21, 2006 Hozzászólások: 3412 Tartózkodási hely: Vál
|
Elküldve: 2006 Nov. 11. Szomb., 10:19 Hozzászólás témája: |
|
|
K?rdezd Fec?t!
M?g tartozik a F?rumnak egy mar?s sztorival!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
leon88 Stabil Tag

Csatlakozott: Nov 10, 2006 Hozzászólások: 376 Tartózkodási hely: győr-moson-sopron megye FARÁD
|
Elküldve: 2006 Nov. 11. Szomb., 10:16 Hozzászólás témája: |
|
|
| ?N NAGYON SZERETEM EZT A FAJT, MERT MINDENT MEGESZIK( M?G A N?LA 2X AKKORA ZS?KM?NYT IS LECSAVARJA) M?G KOR?NT SEM KIFEJLETT DE NAGYON AGRESSZ?V. EGY ANGOL OLDALON VOLT, HOGY NAGYON ER?S A M?RGE... TI, HOGY VAGYTOK EZZEL? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
red13 Stabil Tag

|
Elküldve: 2006 Okt. 25. Szer., 12:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Az eny?m is ma vedlett le Eg?sz nagyot n?tt, de a sz?ne m?g ugyanaz Akkor ez?rt sz?tt folyamatosan mint a h?lye 2napig. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feco Stabil Tag

|
Elküldve: 2006 Okt. 24. Kedd., 20:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Levedlett a kis dr?g?m!!!!!!!!!
Megnyugodtam, ez?rt nem evett.... _________________ "Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem aki megkapja a bundát, a kocsit, este meg fáj a feje..." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sanci Tag

|
Elküldve: 2006 Okt. 21. Szomb., 17:05 Hozzászólás témája: |
|
|
No v?gre!Tegnap hajnalba levedlett a kicsike  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
red13 Stabil Tag

|
Elküldve: 2006 Okt. 14. Szomb., 11:31 Hozzászólás témája: |
|
|
| Eny?m m?r eddig megevett 2db lisztkukacot ?s 4db t?csk?t. M?r f?lek, hogy ennyit eszik ?s lehet az lesz vele mint a blondikn?l. M?r amikor elhoztam akkor is rohadt nagy volt a potroh?ja, de az?ta csak eszik, de nem is n?tt neki. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Koka Öreg Tag

|
Elküldve: 2006 Okt. 04. Szer., 15:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Elm?letileg 70% k?r?li ?rt?k az ide?lis sz?m?ra, de j?l alkalmazkodik. _________________ Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
spiderboy Látogató

|
Elküldve: 2006 Okt. 03. Kedd., 17:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Hi red13. ?n t?ksz?razon tartom a cyano-t csak vedl?s el?tt emelem meg a p?r?t 1 kicsit.Vhogy mind?g r??rzek mikor kell p?r?s?tani,jelenleg eszik mint ?llat,?s1 kis h?l?-kokuszrost gombolyagon ?ld?g?l.
?n azt mondom ha van rajta lyuk( a dobozon,nem a p?kon) akkor majd elp?rolog,ha nincs akkor csin?jj? r?ja vazze...(a dobozra)...
?dv: spiderboy |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
red13 Stabil Tag

|
Elküldve: 2006 Okt. 03. Kedd., 17:15 Hozzászólás témája: |
|
|
| Az baj, hogyha egy nagyon kicsit p?r?sodik a doboz?? Tudtommal el?g sz?raz leveg? kell neki vagy nem? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Koka Öreg Tag

|
Elküldve: 2006 Okt. 02. Hétf., 15:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Sim?n Fec?!  _________________ Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sanci Tag

|
Elküldve: 2006 Okt. 02. Hétf., 14:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Sztem j?l tetted ?nis elcser?ltem volna  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feco Stabil Tag

|
Elküldve: 2006 Okt. 02. Hétf., 08:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Sanci!
cser?ltem
2 parahybana 4cm-esre
Szerintetek j?l tettem???  _________________ "Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem aki megkapja a bundát, a kocsit, este meg fáj a feje..." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sanci Tag

|
Elküldve: 2006 Okt. 01. Vas., 21:58 Hozzászólás témája: |
|
|
?n is mi?ta megvettem csak egy lisztkukacot evett meg,azon k?v?l semmit.De m?r nekem is besz?tte az eg?sz dobozt mint ?llat  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Koka Öreg Tag

|
Elküldve: 2006 Okt. 01. Vas., 15:31 Hozzászólás témája: |
|
|
?rdekes az eny?m nem eszik, de m?r faintos kis h?l?rengeteget produk?lt mag?nak. _________________ Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|