Én ha meg akarnék szabadulni az öreg hímemtől inkább a fagyasztót választanám, nem ezt a módját. (A másik meg, hogy a blondit se úgy tartanám, ahogy a videón van.)
Erkölcsileg aki ezt megkérdőjelezi, az teljesen joggal teszi, viszont az egy adult hím volt, ha jól láttam és ha van egy öreg hímünk, amit már nem akarunk pároztatni, vagy már nem is tud, de végig sem akarjuk nézni a haláltusáját, (mert hát a hímek nem úgy mennek el, hogy egyik nap vígan szövögetik a hálójukat, másnapra meg kint vannak a kertben elásva) akkor ez egy ésszerű döntés, hisz remek fehérje bombát kapott így a blondi. Az más kérdés, hogy ha meg is tenném, (bár nem hiszem ,hogy meg tudnám tenni) soha nem tenném fel a jutubra. _________________ "Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról hogy hülyítik őket." ― Mark Twain
Érdekes.
Bár én nem tapasztaltam, hogy a rosea kevesebbet enne mint a cambrim.
Még falánkabban is kapja el a csótányt mint a cambri.
Mondjuk lehet attól is függ, hogy mennyit adsz nekik kiskoruktól fogva.
Én nem sajnálltam a roseánál a csótányokat.
Azt hinné az ember, hogy több ezer csótánnyal nehéz albérletet találni, pedig nagyobb gondot jelent, ha az illető fiú.
Csótányos kolléga új albérletet keresett. Legnagyobb meglepetésünkre nem az állatokkal volt gond, hanem a kolléga nemével.
Úgyhogy Fiúk úgy tűnik, hogy a lányok szívesebben osztják meg csótányokkal az otthonukat, mint veletek.
Kedves Annamari! Az ok rendkívül egyszerű: Ti, lányok, egy háztartásban több mindenre vagytok használhatóak (hogy ilyen csúnyán fejezzem ki magam), mint a férfi kollégák (sütés, főzés, takarítás, mosás, rendrakás, stb.). A csótányok itt úgy gondolom, csak mellékesek, a hangsúly a praktikumon van Én is szívesebben laknék egy lánnyal, aki mindent a kis popsim alá tesz, mint egy trehány férfival
Tapasztalataim szerint sokkal jobb fiúval lakni, mint lánnyal. Sajnos a mai lányok sokszor trehányabbak, mint a fiúk...Cserébe viszont kétszer olyan hisztisek tudnak lenni, bár a fiúkat se kell félteni ilyen téren Ha csak lakótársa vagy fiúkén egy lánynak, akkor ne várd el, hogy kiszolgáljon(más esetben sem kéne elvárni...), mert az nem fog megtörténni
Azt hinné az ember, hogy több ezer csótánnyal nehéz albérletet találni, pedig nagyobb gondot jelent, ha az illető fiú.
Csótányos kolléga új albérletet keresett. Legnagyobb meglepetésünkre nem az állatokkal volt gond, hanem a kolléga nemével.
Úgyhogy Fiúk úgy tűnik, hogy a lányok szívesebben osztják meg csótányokkal az otthonukat, mint veletek.
Kedves Annamari! Az ok rendkívül egyszerű: Ti, lányok, egy háztartásban több mindenre vagytok használhatóak (hogy ilyen csúnyán fejezzem ki magam), mint a férfi kollégák (sütés, főzés, takarítás, mosás, rendrakás, stb.). A csótányok itt úgy gondolom, csak mellékesek, a hangsúly a praktikumon van Én is szívesebben laknék egy lánnyal, aki mindent a kis popsim alá tesz, mint egy trehány férfival _________________ "Ha nem tudod megharapni a kutyát, ne mutogasd a fogadat"
Az egyik facebookos csoportban történt:
Kezdő póktartó kolléga Grammostola roseája nem akarta megenni a kapott tücsköt. Tapasztaltabb kolléga megnyugtatta, hogy semmi gond a Grammostola genus úgyis rossz evő.
Mire a kezdő barátunk:
" De ő nem genus, hanem rosea."
Remélem sikerült ezzel mosolyt csalni a Ti arcotokra is. Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy mind voltunk kezdők
én is nevettem,de nem a kezdőn aki nincs tisztában a dolgokkal, hanem a """"tapasztaltabb kollégán""" aki szerint a Grammostola genus rossz evő. igen az emberek meg mind dagadtak
nyilván tudós kollégánk sosem tartott még más Grammostolát rosea-n meg max pulchripes-en kivül.
Akinek volt már iheringi-je,actaeon-ja, chalcothrix-a, vagy grossa-ja, az pontosan tudja milyen zabagépek.
inkább az a bajom, hogy vannak akik nulla tudással okítanak másokat.
Ebben az esetben nem mondott hülyeséget, legalábbis nem akkorát. A roseára igaz volt az állítása...
Kezdő póktartó kolléga Grammostola roseája nem akarta megenni a kapott tücsköt. Tapasztaltabb kolléga megnyugtatta, hogy semmi gond a Grammostola genus úgyis rossz evő.
Mire a kezdő barátunk:
Remélem sikerült ezzel mosolyt csalni a Ti arcotokra is. Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy mind voltunk kezdők
én is nevettem,de nem a kezdőn aki nincs tisztában a dolgokkal, hanem a """"tapasztaltabb kollégán""" aki szerint a Grammostola genus rossz evő. igen az emberek meg mind dagadtak
nyilván tudós kollégánk sosem tartott még más Grammostolát rosea-n meg max pulchripes-en kivül.
Akinek volt már iheringi-je,actaeon-ja, chalcothrix-a, vagy grossa-ja, az pontosan tudja milyen zabagépek.
inkább az a bajom, hogy vannak akik nulla tudással okítanak másokat. _________________ Auribus frequentius, quam lingua utere
Ezek mind szép és hősies szavak, de attól még nagy poén _________________ "Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról hogy hülyítik őket." ― Mark Twain
Én is olvastam. Aki nem foglalkozik a biológiai részével, az nem csoda, ha nem tudja, mi az a genus Illik, persze, de van olyan ismerősöm, aki még a pókja latin nevét sem tudja fejből, de le a kalappal, ahogyan tartja és nevelgeti az albóját Szóval ha valaki nem tudja, mi a genus, nem feltétlenül hibáztatom érte _________________ "Ha nem tudod megharapni a kutyát, ne mutogasd a fogadat"
Remélem el lett magyarázva neki, hogy mi az a genus... hogy azért megtanulja és így visszagondolva ő is mosolyogjon önmagán... (mondjuk sose bírtam, ha egy tapasztaltabb kinevet egy kezdőt... manapság meg csoportosan történik ez...)
Mire a kezdő barátunk:
El is felejtettem majdnem!!!!
Szóval egyik nap barátnőmnél a Versiét lesegettem, mer elötte pár nappal vedlett, csodáltam h milyen szép..
Szemből néztem a terkót, de Ő a terkó jobb lapján volt, az utóteste felém nézve!!!!
Erre elindult a Versi és pár cm megtétel után kaptam egy jókis spriccelést a szemközt lévő üveglapra, úgy hogy ha az nincs ott simán eltalál, szal meg is ijedtem kicsit meg fogalmam se volt h "most mivan"???!!!
Akkor most levagyok h*gyozva vagy most ez mégis mi volt????
Elég fura volt, a pók most vedlette a 4.et...
Nekem ezt adult versi nőstény csinálta és aviknál megesik hogy szemközt fosnak
Nálam még üveg sem volt mert frissen megjött állatot raktam terkóba, végére csupa olyan lettem
Az szép, akkor én jobban jártam _________________ Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni, és ha a szem vörössége, a természet zöldjétől származik.
Szóval egyik nap barátnőmnél a Versiét lesegettem, mer elötte pár nappal vedlett, csodáltam h milyen szép..
Szemből néztem a terkót, de Ő a terkó jobb lapján volt, az utóteste felém nézve!!!!
Erre elindult a Versi és pár cm megtétel után kaptam egy jókis spriccelést a szemközt lévő üveglapra, úgy hogy ha az nincs ott simán eltalál, szal meg is ijedtem kicsit meg fogalmam se volt h "most mivan"???!!!
Elég fura volt, a pók most vedlette a 4.et...
Nekem ezt adult versi nőstény csinálta és aviknál megesik hogy szemközt fosnak
Nálam még üveg sem volt mert frissen megjött állatot raktam terkóba, végére csupa olyan lettem
Elég fura volt, a pók most vedlette a 4.et... _________________ Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni, és ha a szem vörössége, a természet zöldjétől származik.
Tegnap este, amikor a patkányaimmal foglalkoztam, az egyik meg akart harapni, de erősen rászóltam, hogy NEM! NEM!.... Erre hangos dübörgést hallok a pókjaim felől (a patkányok a pókos polc mellett vannak). Odanézek és látom, hogy a B. vagansom dobol Azért volt hangos, mert félig a doboza falán volt és azon csinálta. Hát...igen meglepődtem ezen . Lehetséges, hogy az én hangomra dobolt? Most 11 vedléses, lehetséges, hogy adult nőstény lett?
történet:
kaptam ma kölcsön egy rosea himet pároztatni, de a feladó nem tudta a nevem,ezért azt nem irta rá. elözetesben: Árpi, az üzemvezető, a gyár második embere,fönököm.
a postás meghozta a csomagot, nem volt rajta név,igy Árpi magához vette
azt hitte valami partner küldött promó anyagot (tollat, öngyujtót,ilyesmit)
nagy hévvel kibontotta.
kinyitotta a dobozt,vatta volt benne.
felemelte,azt ott volt a him rozi
én meg pont telefonáltam mikor Árpi beviharzik egy dobozzal a kezében, és ennyit mond: bazd meg a pókodat Gyuri!!!
együtt járok zumbázni az asszisztensével,ö bent volt az irodában, mesélte, hogy összefosta magát
mármint Árpi...
egyébként valahol korábban leirtam, hogy egyszer egy rosea megszökött a gyárban és 2 hét után került elö, na azzal szintén Árpádunk találkozott a folyosón.... valahogy nincs szerencséje _________________ Auribus frequentius, quam lingua utere
tegnap hazaérve azt látom hogy az adult versim félig hason fekve fekszik a tőzegen. először kétségbe estem, aztán látom, hogy az előző este bedobott sáskát eszi nagy erőkkel.a lustasága határtalan néha
Nagyon régen nem jártam itt... szal sziasztok régiek és újak (:
egy admin segítségére volna szükségem mert nem enged belépni a régi accomra... nem tudom miért.
ha kaphatnék egy kis helpet nagyon megköszönném.
mindenkinek szép napot!
C.
szia! add meg privibe a régi acc cuccod.
pl a nicked casper? _________________
Nagyon régen nem jártam itt... szal sziasztok régiek és újak (:
egy admin segítségére volna szükségem mert nem enged belépni a régi accomra... nem tudom miért.
ha kaphatnék egy kis helpet nagyon megköszönném.
remélem ez a hirdetés plazarol csak vicc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Eladók az alábbi pókok,terráriummal,vagy anélkül!
Holothele Incei (adult nőstény)
Aphonophelma Canniceps (nőstény,6cm lábfesztáv)
P.Cambridgei ( nőstény,12 cm lábfesztáv)
P.Cambridgei pár (nőstény-12 cm lábfesztáv,hím- 15 cm lábfesztáv)
P.Ornata (nőstény,több mint 20 cm lábfesztáv)
Darázspók (4 cm lábfesztáv)
sziasztok van 1 szerintem 08 06.án adul HÍM P.CAMBRIDGEIM AZÉRT CSAK SZERINTEM MERT Ő AZ ELSŐ CAMBRIDGEIM ÉS NEM TUDOM PONTOSAN H ENNÉL A FAJNÁL IS OLYAN SZEMBETŰNŐ E A PÁRZÓ SZERV MINT PL GENICULÁTÁNÁL OLYAN 13 13,5CM LEHET H CS SUB ADULT NEM TUDOM DE AZ BIZTOS H HÍM!! CSERE ÉRDEKEL KIS PÁR VEDLÉSES PÓKOKRA!
----------------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy A madárpókok a terráriumban című könyv elkelt.
----------------------------------------------------------------------------------------
Elcserélném régebbi képregényeimet pókokra. Hihetelen pókember 1-27. szám. Folytatása nincs, már nem adják ki. Bármirlyen pókra cserélem,kivéve B. albo és vagans.
Vannak azért mókás dolgok itten-ottan! _________________ Ide születtem, ahol a gumibot tartja a hatalmat, de csak ócska gumipók,
Ide születtem, ahol a könnygáz és magyar hús együtt kilója ötszáz,
Ide születtem, hol ezer év után, újra béke lesz, érzem az illatát!
Nekem meg van egy potroh nélküli nőstényem...dobjuk össze őket, és milliomosok is leszünk...
No az ilyen, és ehhez hasonló "használt gumimat" pókra cserélném dolgokat törölni is lehetne a plázáról, mert sokan színvonalasabbnak szeretnék látni hírdetések tartalmát.
Bántani nem akarok senkit, gondolom mennyi munka volt, erre mások elbarmolják a hülyeségeikkel.
Üdv.:Hoolla _________________ "Meghalni lehet, elfáradni soha!"
Ez mekkora...!
Erre mondják: A nevem Tökös Dönci , de szólítsatok csak Döncinek mert a többi fennakadt!
De az is szép lett volna, ha azt írja, hogy beteg, mert a két tapogatóján rákos daganat van.
........alacsony a kerítés......
Hello! Eladó egy májusban adult,hím Acanthoscurria geniculata, van egy kis szépséghibája mert a két tapogatólábának az utoló 1-2 ízét nem bírta kihúzni az vedlésénél de láthatólag nem hátráltatja semmiben........
Remélem nem gond,hogy mégjobban közzéteszem eme érdekes hírdetést
_________________ Üdv:Robi
csak egy szó jut eszembe ezzel kapcsolatban: globalizáció -> a "Nyugat" pénzéböl nem kapunk (mármint az egyszerü állampolgárok), de az idiotizmusukból annál inkább... _________________ Auribus frequentius, quam lingua utere
Mivel hamarosan itt az államalapítás ünnepe,goondoltam meló közben megkérdem pár kollegámat ők tudják-e hogy mit is ünneplünk most pénteken azaz Aug.20.-án! Érdekes válaszok születtek...Figyeljetek!
1;azt hogy kimentek az oroszok
2;a tüzijátékot
3;a kenyér ünnepe (népi hagyomány volt hogy a frissen aratott búzából a jeles napon sütöttek először kenyeret és nemzeti szinű szalaggal átkötve kinálták fel)
4; a felszabadulást
4; a forradalmat
Tehát ez van..szégyenlem is kicsit de komolyan rohadtul borultam akkorákat röhögtem ,pedig inkább sirni lett volna érdemes Sajnálatos az általános műveltség szintje ahogy a béka seggét verdesi!
A srác aki elvitte nem volt az ismerősöm. Az állatpatika tulajdonosa ajánlotta fel, hogy egyet gondoz, hogy ha nekünk megfelel. De még aznap elvitte tőle egy srác saját gondozásba. Ma valószínüleg megyek be mert ittvan 5 percre a patika és megkérdezem nem a tudnak valamit róla....
...és nyugi mikor meghalt az első... nemtudtam magammal mit kezdeni... szégyen nem szégyen én megkönnyeztem. Iszonyú módon sajnáltam és dühös volt, hogy nem tudok tenni semmit... _________________ Ide születtem, ahol a gumibot tartja a hatalmat, de csak ócska gumipók,
Vérzik a szívem az ilyen kiskutyákért... Kis tenyérnyi motyó... H lehet ilyen kis lényt bántani... Vagy egyáltalán magára hagyni... Engem ott kellett volna szerintem felmosni mikor elpusztultak... Sose fogom megérteni az ilyen embereket... Amúgy mi lett azzal, aki az ismerősödhöz került? Az is elpusztult?
... bár még most neveltem elsőnek kiskutyákat, de azt tudom hogy szabad. Hidd el mielőtt legelőször enni kaptak állatorvos, állatpatikus és tenyésztő is lett kérdezve! Nem magamtól adtam az nekik. Tejet am is csak forralás után szabad nekik adni, ahogy nekem mondták. Már mindegy úgyis... _________________ Ide születtem, ahol a gumibot tartja a hatalmat, de csak ócska gumipók,
Szia 2 napos kutyát nem szabad tápszerrel etetni! A 2 napos kiskutya még csecsszopó, sima cumis üvegbe kelett volna tejet fellangyosítani mint 1 kisbabának és azzal etetni. Bocsi, hogy csak most írok de nem néztem a topicot. Nekem anyám már rengeteg kiskutyát felnevelt ami kilett dobva (nem leszólásból írom, hanem tanácsként ha legközelebb találkoznál ilyen esettel) bár adja, hogy ne.
Kokon: Így, h tudnám is ki csinálta a kínzások válogatott fortélyai jutnának eszembe. Annyit mindenesetre megérdemelne a szemétláda, h összekötözni kezét lábát. Bele egy óriási gödörbe és elkezdeni betemetni. Nekem a szomszéd mérgezte meg szerencsétlen macskáim. Két gyönyörű fekete cicát... Mind a kettőt orvoshoz vittük de eutanáziát javasolt, mert nem tudja megmenteni őket... Egyiknél még próbálkoztunk de esélytelen volt... Nem bírom szenvedni látni az állatokat... Tudom mit érzel Kokon. Az meg még szarabb lehet, h tudod ki volt... Nem tehetsz vele semmit és megússza...
Üdv.
Sajnos nem tehetek semmit... a nő, aki kirakta az állatokat nem éppen egy jómódú ember, de ez akkor sem megoldás... Egyik ismerősömnek bevallotta, hogy ő volt. Így derült ki...
Még mindig értetlenül állok az eset előt. Amikor megtaláltuk már kb 2. naposak voltak. 4 napig tökéletesen ettek, aludtak, székletet ürítettek meg minden. A szobámban voltak, kellő hőmérsékleten. Kondi Milch kutyatápszert kaptak. Semmi rendellenességet nem mutattak... bolhaírtva is lettek. Én igyekeztem... nem hittem, hogy gond lesz hitt minden rendben ment. Nem mondom, hogy egy leányálom volt, mert alig aludtam esténként... ugye 3 óránként kaja, plusz ha valamelyik nyüszizett akkor is felkeltett. De kibírtam volna ezt a két hetet... pedig nem tudtam mit vállalok... mondta a doki is. Hát ez lett, mégha nem is az én hibám nekem akkor is kudarc. Zárszóként még 2 kép, ami pár napja készült telóval a ma elhunyt kis tökmagról:
KoKoN voltam...
Szia!
Sajnálom... Te megtettél mindent de ez tény hogy nem a te hibád volt ha nem törödött volna velük senki még egy kis esélyt sem kaptak volna a túlélésre. Péladmutató dolgot csináltam minden elismerésem sok embernek igy kellene csinálnia csak ugyvannak vele hogy nem érdekli őket.Sajnos..
Kokon: Így, h tudnám is ki csinálta a kínzások válogatott fortélyai jutnának eszembe. Annyit mindenesetre megérdemelne a szemétláda, h összekötözni kezét lábát. Bele egy óriási gödörbe és elkezdeni betemetni. Nekem a szomszéd mérgezte meg szerencsétlen macskáim. Két gyönyörű fekete cicát... Mind a kettőt orvoshoz vittük de eutanáziát javasolt, mert nem tudja megmenteni őket... Egyiknél még próbálkoztunk de esélytelen volt... Nem bírom szenvedni látni az állatokat... Tudom mit érzel Kokon. Az meg még szarabb lehet, h tudod ki volt... Nem tehetsz vele semmit és megússza...
Üdv.
Sajnos nem tehetek semmit... a nő, aki kirakta az állatokat nem éppen egy jómódú ember, de ez akkor sem megoldás... Egyik ismerősömnek bevallotta, hogy ő volt. Így derült ki...
Még mindig értetlenül állok az eset előt. Amikor megtaláltuk már kb 2. naposak voltak. 4 napig tökéletesen ettek, aludtak, székletet ürítettek meg minden. A szobámban voltak, kellő hőmérsékleten. Kondi Milch kutyatápszert kaptak. Semmi rendellenességet nem mutattak... bolhaírtva is lettek. Én igyekeztem... nem hittem, hogy gond lesz hitt minden rendben ment. Nem mondom, hogy egy leányálom volt, mert alig aludtam esténként... ugye 3 óránként kaja, plusz ha valamelyik nyüszizett akkor is felkeltett. De kibírtam volna ezt a két hetet... pedig nem tudtam mit vállalok... mondta a doki is. Hát ez lett, mégha nem is az én hibám nekem akkor is kudarc. Zárszóként még 2 kép, ami pár napja készült telóval a ma elhunyt kis tökmagról:
KoKoN voltam... _________________ Ide születtem, ahol a gumibot tartja a hatalmat, de csak ócska gumipók,
Ilyen nálam is volt! Én meló előtt vettem meg a tücsiket és úgy gondoltam csak nem rágjákki magukat. A szekrényemben voltak a női öltözőben. Mikor felmentem kajakor nézem, h a táskámon mászik egy. További pár a ruháimon. Eléggé morogtam és kérdezték kollégák, h mi van. Mondom ne kezdjetek sikítani, elmásztak a tücskeim. Erre pár sorral elől elkezdtek sikítozni és a padra ugrálni. Na szuper. Végül mindenkit felvilágosítottam, h csak mezei tücskökről van szó, nem másról. Volt aki már csak azért is sikított, mert tudta, h tőlem szökött meg valami és azt hitte valami óriás pók. Mire én ezt átvészeltem... Egy hétig ciripelt az öltöző. Így se égtem még soha. Alig vártam, h kollégák letapossák mind a 10et.
Na akkor én is sztorizok egyet
Hát úgy volt h , bementem Debrecenbe egy kisállat boltba megvettem ami kellett...
Ohh hát persze h tücsköt is , a tücsköket 1 kis zacskóba kaptam meg...
Éppen felülünk a buszra beszélgetek haverral, erre elkiáltja magát : B+ VALAMI MÁSZIK RAJTAD!!!
Majdnem kiugrott a buszból mert azt hitte h pók, de persze h a tücskök rágták ki magukat
A kis k*csögök kirágták a zacseszt és szétmásztak a buszon
Szerencse h csak kevés tücsköt vettem így amit tudtam megfogtam amit nem utazott tovább a buszon
Hát srácok ennyi volt ...délután eltávozott az egyik talált kiskutya, valszín megfulladt és ezt a fertőzést vagy mit a másik is elkapta mert feltűnően sok ideje alszik és nem kajás :S ...őszintén megkönnyeztem, pedig csak 4 napot gondozhattam... de 2 dolog biztos. Egy, hogy mégegyszer ezt nem csinálnám végig, ezt végignézni... kettő pedig, hogy rohadjon meg amelyik kirakta az utcára egy szatyorban... egy nylonzsákban kéne őt is kirakni a napra... Bocsánat ha erős voltam... de kész vagyok
...
Én úgy tudom, h 2007 X. törvény alapján (lehet nem stimmel az év), aki állatot kitesz, elhagy, elzavar bűncselekményt követ el, és 2 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható. Felénk is elég sok kutyát kitesznek, most már írom a rendszámokat, és legközelebb fel is jelentem.
Egyetlen baj, h a kitett kutyáknak mindig van valami hibája... Csirkés, bolond, állandóan vonyít, ugat.
Itt konkrétan egy egész alom volt kirakva... 7 kutyát találtam. Abból 4 már nem élt sajnos... a többi 3at elhoztuk. Egyet még aznap egy srác gondozásba vett... a másik kettő nálam volt. Állatdoki azt mondta nincs sok esélyük... hát az egyik 4 a másik ma reggelig bírta...
Úgy érzem megtettem, amit megtehettem, de így is elszomorodom!
Közben a tettes is megkerült... de rábizonyítani nem tudom... _________________ Ide születtem, ahol a gumibot tartja a hatalmat, de csak ócska gumipók,
Hát srácok ennyi volt ...délután eltávozott az egyik talált kiskutya, valszín megfulladt és ezt a fertőzést vagy mit a másik is elkapta mert feltűnően sok ideje alszik és nem kajás :S ...őszintén megkönnyeztem, pedig csak 4 napot gondozhattam... de 2 dolog biztos. Egy, hogy mégegyszer ezt nem csinálnám végig, ezt végignézni... kettő pedig, hogy rohadjon meg amelyik kirakta az utcára egy szatyorban... egy nylonzsákban kéne őt is kirakni a napra... Bocsánat ha erős voltam... de kész vagyok
...
Én úgy tudom, h 2007 X. törvény alapján (lehet nem stimmel az év), aki állatot kitesz, elhagy, elzavar bűncselekményt követ el, és 2 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható. Felénk is elég sok kutyát kitesznek, most már írom a rendszámokat, és legközelebb fel is jelentem.
Egyetlen baj, h a kitett kutyáknak mindig van valami hibája... Csirkés, bolond, állandóan vonyít, ugat.
...
Őszintén sajnálom Kokon.
Reméljük a másiknak nem ez lesz a sorsa. _________________ "Az ember olyan állat, amely égnek emeli a fejét, de csak a mennyezet pókhálóit látja."
... _________________ Ide születtem, ahol a gumibot tartja a hatalmat, de csak ócska gumipók,
Sziasztok!
Nálam egyszer egyik haver nővére nézegette a rosea terkóját és megkérdezte hogy hol a teknős Mire mondtuk neki hogy abban egy pók lakik, erre el is hagyta majdnem a szobát
Sziasztok!
Ha má eccer sztorizunk: Az előbb csontival kínáltam az 1v-és C. huahini bébiket. A szőnyegre kiborítottam a doboz tartalmát, mire elkezdtem őket összeszedegetni fele befúrta magát a szőnyeg rojtjai közé . Pedig sörözni pókozás után szoktam. Hogy mi lesz ennek a vége.
Nálam anyám barátnője jött át egyszer és látta, hogy vannak pókok.. Persze egyszerre elkezdett érdeklődni irántuk kérdezősködött stb.. Aztán kivettem kézre a pulchrám hogy megmutassam neki, és annyira megtetszett neki, hogy egyszerre ráakarta másztatni a kezére Még én is csodálkoztam rajta, hogy ennyire bejön neki. Rámásztattam a kezére és nagyon tetszett neki De pl egyik haverom meg bese mer jönni a szobámba mert mindig azt mondja, hogy "kimásznak éjjel azt agyon csípnek" kicsit vicces hogy egy srác jobban fél a pókoktól mint egy nő
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban